Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Hello everyone | |
| | Author | Message |
---|
Emy Jain MEMBRU
Sex : Mesaje : 99 Kwan : 468 Varsta : 26
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Hello everyone Wed May 28, 2014 10:32 am | |
| buna tuturor numele meu este Madalina,am 15 ani,sunt negativista si increzuta dar sociabila,animeurile mele favorite sunt Naruto,Blech,Death Note,Diabolik lovers,Attack on Titan,Vampire high school,si altele.Imi place manga desi am citit foarte putin singurele manga citite sunt Naruto,Death Note si Area D,mai nou citesc Centaur no Nayami,muzica ascult rok si dubstep,rap si house,nu joc rpg de mult timp dar imi place foarte mult sa joc,ei bine cam atat despre mine sper sa ne intelegem si daca mai avesti intrebari voi incerca sa va raspund la ele | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Hello everyone Wed May 28, 2014 11:02 pm | |
| Welcome! Have fun and happy posting Intrebari: 1. Ce gen de filme iti plac? 2. Cand erai mica ai citit benzi desenate? 3. Ai animalute pe acasa? 4. Ai fost la mare vreodata? | |
| | | Emy Jain MEMBRU
Sex : Mesaje : 99 Kwan : 468 Varsta : 26
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Hello everyone Sun Jun 08, 2014 8:59 pm | |
| Thanks 1.Horror,fantasy,romance,actiune..cred ca cam toate genurile insa mai mult Horror 2.Da,dar nu mai tin minte cum se numea ) 3. Chat ≧﹏≦ am un motanel 4.Nu,dar voi merge vara aceasta :p | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Hello everyone Sun Nov 09, 2014 2:00 pm | |
| Iti urez bun venit, desi unul intarziat. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Hello everyone | |
| |
| | | | Hello everyone | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |