| Sanzienele. | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Sanzienele. Thu Jun 12, 2014 11:57 pm | |
| Era o noapte senina de vara, pe insula Flutterfield. Insula avea un aspect de jungla tropicala. Luna plina stralucea intr-un mod in care iti dadea senzatia unei insule magice si misterioase. Pe insula mai exista si un munte cu o cascada in trepte iar apa cascadei cand ajungea la sol devenea un rau ce traversa jungla si se revarsa in ocean, impartind insula in 2. Eram micsorata la dimensiunea unui licurici si imbracata intr-o rochie de matase verde vaporoasa transparenta. Zburam din floare in floare. Asta pana aud e cineva apropiindu-se.
Last edited by Sanara on Fri Jun 13, 2014 1:03 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
Sex : Mesaje : 99 Kwan : 468 Varsta : 26
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 1:01 am | |
| eram in cautarea unei noi aventuri,sau pur si simplu sa scap de plictiseala am zburat pana pe insula Flutterield,auzisem multe zvonuri despre acel loc | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 3:24 am | |
| Observ pe acea fata inger care venise pe insula si mi se parea uriasa avand in vedere dimensiunea mea. Totusi ma gandeam sa fac cunostinta cu ea. Ma tot gandeam in ce fel sa imi fac intrarea. Zbor in aer scriindu-mi numele meu in aer: Sanara. Apoi ma asez chiar in mijlocul unui trandafir rosu. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 7:37 pm | |
| scrisul acesta..ei bine cred ca este o zana-presupun ca numele tau este Sanara corect?spun eu incercand sa o privesc | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 7:45 pm | |
| Zbor pe langa urechea ei spunandu-i: -Da, asa este. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 7:49 pm | |
| -eu sunt Emy,ma bucur sa te cunosc,ii spun intinzand mana ca aceasta sa se aseze in palma mea,vroiam sa o privesc mai indeaproape | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 7:59 pm | |
| -Ma asez in palma fetei si imi las capul pe spate si o privesc si eu in ochi in timp ce ea ma privea pe mine. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 8:09 pm | |
| -ce draguta esti Sanara,ce zici imi prezitnti si mie locul?o intreb zambind | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 8:16 pm | |
| -Desigur, vino dupa mine. Ii spun eu ridicandu-ma din palma ei si stralucind un pic mai tare ca lumina mea sa fie vazuta de catre Emy, si astfel o conduc pe insula spre centrul insulei unde era un oras in mijlocul caruia trona un obelisc imens: | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 8:21 pm | |
| -impresionant,dragut loc..cum de esti singura zana din zona? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanzienele. Fri Jun 13, 2014 8:29 pm | |
| -Nu sunt singura, suntem mai multe dar tu fiind asa mare nu prea esti atenta. Eu una sunt singura care a ales sa se arate. Toti asa zisii licurici sunt zane. Nu exista licurici pe insula aceasta. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 4:53 pm | |
| -inteleg...in timp ce ma plimbam cu micuta zana alaturi de mine observ mai multe luminite in jurul meu | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 5:06 pm | |
| Ma plimbam cu Emy, si ii arat orasul ce aparent parea pustiu. -Ei bine orasul e pustiu acum noaptea, sau cel putin asa pare, dar in curusul zilei e foarte animat. Ziua zanele ce locuiesc in acest oras revin la marimea normala si vei vedea un oras ca si cum ar fi orasul unde ar locui toate pintesele din lume, doar ca adevarul e ca nu locuiesc printese aici, iar rochiile lor princiare sunt de fapt aripile lor. Spre deosebire de alte zane, cele din acest oras, sunt niste zane cam timide si se ascund de obicei. Incearca sa isi ascunda faptul ca sunt zane. Nu inotdeauna au fost asa, ci de la un eveniment mai neplacut au inceput sa le fie frica. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 5:29 pm | |
| -atunci abia astept ziua,In timp ce ne plimbam observ o fata apropiindu-se,sa fi fost un simplu om?nu avea cum simteam o energie stranie venind dinspre ea... | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 5:34 pm | |
| -E vrajitoare. Ii spun eu lui Emy, referindu-ma la Mio. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 5:36 pm | |
| -vrajitoare zici?intreb mirata privid fata de langa mine,ar fi trebuit sa imi dau seama dupa acele flacari..si...voi doua va cunoasteti? | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 5:42 pm | |
| Eu o aprob din cap pe Mio. | |
|
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 5:52 pm | |
| -asa pare,ii spun fetei numele meu e Emy,al tau?o intreb curioasa | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Emy Jain MEMBRU
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 6:10 pm | |
| -incatata de cunostinta,ce te aduce pe aici Mio?,Sanara spuneati ca va cunoasteti de mult,credeti ca ati putea sa imi spuneti si mie cum v-a cunoscut?intreb curioasa ca de obicei.. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanzienele. Thu Jun 19, 2014 6:13 pm | |
| -Eu Sanara, dar deja ma stiti amandoua. Spun eu razand. -Ei bine, sunt printesa Regatului Fairytopia. Mai spun eu. -Cei drept am cam uitat modul in care ne-am cunoscut. A trecut destul de mult timp. Totusi ce imi amintesc e ca ne-am intalnit in Nifleheim, taramul de foc. Sigur imi voi mai aminti cateva detalii daca ma gandesc mai bine. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sanzienele. | |
| |
|
| |