Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jun 26, 2014 4:37 pm | |
| -Chestia cu vampirii ai nimerit peste vampiri rai? Eu am cunoscut vampiri atat rai cat si buni. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Un mic antrenament Thu Jun 26, 2014 8:23 pm | |
| -Deci recunosti ca esti o criminala in serie. Iar eu sunt printesa. Ar trebui sa te inchid pentru asta, dar iti mai dau o sansa. Insa pentru cimele tale va trebui sa platesti. Si prin urmare m-am gandit sa te trimit sa muncesti neplatita timp de 3 ani, la o mina. Un program de 12 ore pe zi, cu pauza la pranz de doar 5 minute. De la 8 dimineata la 8 seara, pauza de la 12.00 la 12.05. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic antrenament Sat Jun 28, 2014 1:29 pm | |
| -Nu conteaza unde le-ai facut sau pecine ai ucis. Eu va trebui sa imi fac datoria. E ca si cum ai fi o Americanca, ai merge in Africa si ai ucide niste negri din Africa si apoi te-ai ascunde in Australia, de bratul lung al legii tot nu vei scapa. Deci ai 2 posibilitati. ori accepti o pedeapsa aici ori te voi deporta in lumea oamenilor si in acest ultim caz vei uita de Fairytopia. Ii spun eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic antrenament Sat Jun 28, 2014 2:28 pm | |
| pentru mine nu conteaza ce spui, o sa luam la puricat toata viata ta, o sa vedem si daca ai fost sau nu pedepsita, o sa luam la puricat Czzierul Akasha. Vei fi judecata in fata consiliului zanelor. Apoi imi chem gardienii si venira 2 zane care o prinsera fiecare pe Mio de catre o mana si a 3-a zana ii puse li Mio catsa de picioare cu lantsi bila si catuse la maini. -Esti insa norocoasa ca nu te arunc intr-o temnita si ca te voi lasa sa stai intr-un dormitor al palatului cu tot confortul, pana la judcecata. Ii spun eu furioasa. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic antrenament Sat Jun 28, 2014 8:10 pm | |
| Noi ascultam doar de printesa. Spuse gardienele. -Ei bine, a trebuit tu sa iti chemi o vrajitoare din consiliu. Se pare ca iti e frica de mine. Nu prea vrei sa stai de vorba cu mine si sa iti ceri iertare simplu, nu? Vrei sa fii libera? Bine, vei fi libera, dar asta nu te absolva. Vei fi cercetata in stare de libertate. Dosarul tau va ajunge la Curtea Suprema si bibliotecva Akasha va fi rascolita si puricata in amanunt. Vom sti toate crimele si pentru care ai raspuns si pentru care inca nu ai raspuns. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Un mic antrenament Mon Jun 30, 2014 7:57 pm | |
| - Nu imi este frica de tine, nu imi este frica de nimeni. Am platit pentru absolut toate greselile. Noi, vrajitoarele, avem altfel de legi. Voi, zanele, nu aveti dreptul sa condamnati o vrajitoare atata timp cat nu a distrus ceva din regatul vostru. Avand in vedere ca eu am facut acele fapte in alta dimensiune, cum spuneam, nu ai dreptul sa ma pedepsesti. Decat vrajitoarele din consiliu au acest drept. Cealalta vrajitoare dadu din cap afirmativ apoi facu ca lanturile si catusele sa dispare, ramanand libera. Unii oamenii nu se ascund după un zid ca să se izoleze, ci vor doar să vadă cine are curajul să treacă zidul
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic antrenament Wed Jul 02, 2014 5:36 pm | |
| -Bine, atunci. Esti libera. Ii spun eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic antrenament Fri Jul 18, 2014 10:41 am | |
| -Ei bine, imi cer scuze pentru comportarea mea. Ii spun lui Mio. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic antrenament Sat Jul 19, 2014 10:27 am | |
| Stiam ca nu ma crede. o las in pace. Stiam ca are niste momente in care vrea sa fie singura. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Un mic antrenament | |
| |
|
| |