Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| La surf | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: La surf Sat Jun 21, 2014 9:51 pm | |
| First topic message reminder :
Sfarsit de saptamana. Orele 17:00. Desi era vineri, weekendul era aproape, ceea ce inseamna distractie pentru unii. Printre acei unii se numara si Matthew, un elf blond si chipes. Domnului nostru 'musculos' i se facuse dor de mare. Da, domnul nostru era acum pe plaja Marii de Smarald cu placa de surf la brat. Admira cu satisfactie peisajul, mai ales apa involburata. - Chiar crezi ca o sa vina un val asa cum vrei tu? Se auzi vocea lui Christian, care statea in fund pe plaja si fuma. Ii promisese lui Mattew ca atunci cand va face surf va veni sa-l vada cum da 'fail', glumita lor, ceea ce si facu. - Stiu unde bati! surase Matt printre mustati, privindu-l cu coada ochiului. But ain't gonna happen! You'll see! Just in a moment! spuse el mandru de parca acum avea sa vina valul ce-l astepta. - Aha....clatina Christian din cap amuzat cand il auzi. Apa marii era mai agitata, numai bina de valuri pentru surf. Elful nostru intrase in apa si nici bine nu intrase ca deja avea parte de admiratoare, cateva sirene. in acelasi tump, eu zburam pe deasupra plajei, si il observ pe respectivul elf. Era un elf celebru, fiind cel mai celebru surfer, campion mondial la surf, de 7 ori la rand. Ma duc la el cu gandul sa ii cer un autograf, Dar in spatele meu aud ca cineva ma striga. Imi intorc capul. | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: La surf Fri Dec 12, 2014 8:23 pm | |
| -Sau te punem pe post de atractie turistica intr-un acvariu. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Coral OWNER
Sex : Mesaje : 90 Kwan : 115
| Subject: Re: La surf Fri Dec 12, 2014 11:41 pm | |
| -Bine, va ajut Spun eu. Apoi ma duc pe fundul oceanului si aduc un trident pe care il indrept spre cer si din el iesi un fulger imens ce lovi norii, si ii imprastia. Cerul redevenind senin cu un soare ce stralucea puternic. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: La surf Tue Dec 23, 2014 8:55 pm | |
| -Multumim, zic eu. Eu te voi ajuta sa scapi de pirati. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Coral OWNER
Sex : Mesaje : 90 Kwan : 115
| Subject: Re: La surf Fri Nov 20, 2015 7:18 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: La surf | |
| |
| | | | La surf | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |