Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Mermaid Lasserine | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Mermaid Lasserine Sun Jun 22, 2014 9:09 pm | |
| Recent aparuse rapoarte despre niste lumini stranii si misterioase la suprafata apelor care fie ajutau marinarii in zonele cu faruri avariate, fie derutau piratii in zone stancoase facandu-i sa se scufunde sau sa naufragieze. Eu eram curioasa si asa ca vroiam sa investighez ce se intampla dar nu vroiam sa fiu singura. Mai vroiam sa fie cineva cu mine. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Sat Mar 21, 2015 4:34 pm | |
| Arya
Zburam si eu deasupra marii, curioasa sa aflu de ce dispareau atatea nave. Si unde erau oamenii? Vii sau morti? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Sat Mar 21, 2015 6:33 pm | |
| -Salut Arya! ma bucur ca ai venit si tu. Ai venit sa invstighezi, nu? O intreb eu. In acelasi timp auzi niste voci de pirati care strigau: "Prindeti zanele alea afurisite" Si apoi nist salve de tun si cateva poiectile de tun de marimea unor mingi de bowling, veni cu viteza spre noi. Eu o imping pe Arya din calea unui proiectil si astfel ne ferim amandoua. | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Sat Mar 21, 2015 6:40 pm | |
| Inainte sa apuc sa o salut, ma rastorn prin aer, din cauza piratilor. Furioasa ca niste zevzeci ma atacasera, arunc cateva cristale albastre pe nava si aceastea se transforma in capcane. -Buna, ii spun pe urma. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Sat Mar 21, 2015 6:55 pm | |
| Marea incepuse sa se agite, nori acoper cerul si se intneca mult mai mult, acum ca Luna si stelele fusesera acoperite de nori. Singurele lumini proveneau de la catargul de pe vasu piratilor. Era o corabie in sil vechi. Din apele involburate ale marii, isi facu aparitia o stralucire mov care se misca si un cantec hipnotic. De data aceasta vasu nu mai fusese condus spre stanci ci fu lovit cu coada unui peste imens. Se vazu o coada mov fosforescenta. | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Mon Nov 09, 2015 4:59 pm | |
| -Asta ce mai e? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Mon Nov 09, 2015 7:17 pm | |
| Fac un salt de delfin. Apoi ma indrept spre ea. | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Fri Nov 20, 2015 10:56 pm | |
| -Vrei sa vin dupa tine? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Fri Nov 20, 2015 11:21 pm | |
| | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Fri Nov 20, 2015 11:23 pm | |
| -Okay. Zi-mi unde mergem. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Sat Nov 21, 2015 9:18 am | |
| -Doar un pic in adanc, acolo unde marea este intunecata ca noaptea si unde traiesc pestii lanterna. Mergem in orasul subacvatic a luminii. Va trebui sa inghiti o planta ce te va ajuta sa respiri sub apa si care te va face rezistenta la presiune. Costumul de scafandru nu ar rezista presiunii. Un tub de oxigen ar fi ca o bomba acolo. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Wed Jun 12, 2019 4:02 am | |
| Asun:
- Vrei sa faci o investigatie? Mi-ar placea sa te ajut. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Thu Jun 13, 2019 3:43 pm | |
| Sanara:
-Sigur, mersi Asun. | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Wed Jun 26, 2019 2:38 pm | |
| | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Wed Jun 26, 2019 11:02 pm | |
| Va trebui sa coboram in adanc dar problema e ca trebuie sa facem fata unor conditii dificile subacvatice. | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Sat Oct 30, 2021 3:03 pm | |
| `Sunt sigura ca ne vom descurca. Avem nevoie doar de aparatura necesara pentru a face fata acestor conditii. Stii sa inoti, nu e asa?` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Sat Oct 30, 2021 9:41 pm | |
| -Cand ai magia de partea ta, totul e usor. Si da stiu sa innot. Voi face prin magie sa apara un echipament foarte bun. | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Mon Nov 01, 2021 7:21 pm | |
| `Perfect. Atunci ne vom descurca fara probleme.` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Mon Nov 01, 2021 7:39 pm | |
| Fac prin magie sa apara niste branhii artificiale. Amandoua aveam la gat astfel de echipament performant de mare adancime. -Acest echipament e o mini centrala de oxigen. Transforma apa in compusii de baza hidrogen si oxigen, si ne livreaza oxigenul. Un oxigen aproape pur ca si cel respirat de scafandri. Functioneaza pana la adancimi destul de mari. Problema ar fi ca ne mai trebuie inca un echipament pentru a putea rezista presiunilor destul de mari ale apei adanci. Si atunci intervine acest exoschelet dar destul de usor fata de greutatea unui costum clasic de scafandru. | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Mon Nov 01, 2021 7:41 pm | |
| Asun se uita la noile echipamente care aparusera prin magie pe ele incantata. `Acum vom fi in siguranta. Haide sa mergem.` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Mon Nov 01, 2021 7:57 pm | |
| | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Mon Nov 01, 2021 8:46 pm | |
| Asun:
Exploram adancurile impreuna cu Sanara, fiind fascinata de ele. Mi se parea superb totul, as fi vrut sa spun asta si cu voce tare, dar fiind pe sub apa nu puteam. Asa ca am folosit magia si i-am spus telepatic despre cat de frumoasa mi se parea expeditia noastra. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Mon Nov 01, 2021 9:31 pm | |
| -Ma bucur ca iti place. Ii spun eu telepatic. Apoi luminitele albastre se inmultira. Erau pestii lanterna. Insa la un momentdat un fulger roz-violet se putu distinge in departare. | |
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Tue Nov 02, 2021 12:15 pm | |
| `Ce a fost asta ??` intreba imediat Asun cand vazu acel fulger roz din indepartare, gandindu-se ca poate Sanara stie despre ce e vorba. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Mermaid Lasserine Tue Nov 02, 2021 1:21 pm | |
| -A parut mai degraba o coada de mermaid-eel sau sirene-tipar cum ar mai fi numite. Sirenele astea au o coada bioluminiscenta si puteri electrice. Iar cand innoata isi unduiesc coada cea ce face sa para ca un fulger. Daca electrocuteaza vre-un alt peste se aude si un bazait sau un tunet, depinde de voltaj, slab sau inalt. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Mermaid Lasserine | |
| |
| | | | Mermaid Lasserine | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |