Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Salut! Fri Nov 14, 2014 6:24 pm | |
| Hm nu stiu unde a disparut topicul meu cu prezentarea, abia sesizez. Imi aduc aminte ca in trecut au fost ceva probleme pe forum si s-au pierdut unele mesaje. Trebuie sa ma prezint din nou.
Ma numesc George, am 28 ani, sunt din Braila si imi palc foarte mult anime-urile si RPG-ul. Ascult cam toate genurile de muzica in afara de manele si populara si imi place in special rock-ul.
Ca genuri de filme imi plac: SF, Fantasy, horror si animatii. Ca gen de carti imi place sa citesc, SF, Fantasy si Horror. | |
|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Salut! Fri Nov 14, 2014 6:42 pm | |
| Welcome, ce pot sa spun. Am vazut ca si pe alte forumuri, dispareau topicuri. Ai o carte preferata? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Salut! Fri Nov 14, 2014 6:48 pm | |
| Nu, nu am o carte preferata anume. Toate romanele fantasy sunt cartile mele preferate | |
|