| Sanara's room (Special of Christmas) | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Dec 17, 2009 9:09 am | |
| Ma aflam pe coridorul palatului, in fata usii apartamentului meu. Ma chinuiam sa cioplesc bradul pe care tocmai il adusesem.
Last edited by Sanara on Sun Sep 23, 2012 10:02 am; edited 1 time in total | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Dec 17, 2009 1:02 pm | |
| -Hey, Sanara vrei sa te ajut inainte sa iti tai vreun deget? chiar daca nu pare sunt destul de puternica | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Dec 17, 2009 4:16 pm | |
| -Desigur, multumesc frumos. Spun eu ;asand-o pe misa sa treaca in locul meu la cioplit bradul astfel incat sa incapa in suport. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Dec 17, 2009 6:14 pm | |
| -Ok! Iau bradul si in cateva minute termin de cioplit. -Uite e bine asa sau mai trebuie cioplit? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Dec 17, 2009 7:22 pm | |
| Incerc sa il pun in suport si vad ca se potriveste. -A, e perfect, ai facut o treaba foarte buna. Iti multumesc. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Dec 17, 2009 7:30 pm | |
| -N-ai pentru ce, ma bucur ca te-am putut ajuta! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Dec 17, 2009 8:56 pm | |
| -Hai intra. Te servesc cu ceva? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Dec 17, 2009 11:54 pm | |
| -Vrei te rog sa tragi draperiile ? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Dec 18, 2009 9:08 am | |
| -Desigur. Spun eu indreptandu-ma catre fereastra si tragand draperiile. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Dec 18, 2009 11:06 pm | |
| -Si...hmm te bucuri ca vine craciunul? adica pari nerabdatoare avand in vedere ca deja pregatesti bradul | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Sun Dec 20, 2009 8:49 pm | |
| -Da, desigur ca ma bucur. E sarbatoarea mea preferata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Sep 21, 2012 9:50 pm | |
| - Datorita cadourilor? o intreba zambind finut. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Sun Sep 23, 2012 10:05 am | |
| -Da, dar nu numai asta. Si datorita atmosferei in general. Colinde, cozonaci, brazi impodobiti, decoratiunile cele mai frumoase fata de alte sarbatori, etc. -Apropo desi si noi zanele am preluat obiceiurile de la oameni noi am combinat obiceiurile de Craciun din mai multe tari ale Terrei si a iesit ceva si mai frumos. De exemplu na din traditii e ca la miezul noptii intre Ajun si Craciun, fiecare zana sa isi ia zborul deasupra casei si sa lanseze lampioane. E o traditie ca toata familia si toti prietenii sa se reuneasca la aceeasi masa care se serveste imediat dupra ora 1.00AM si tine pana la ora 6 sau 7 spre dimineata. In acest timp se asculta colinde sau se asculta muzica si se danseaza sau se priveste la televizor emisiuni speciale, tematice. De la aceasta masa este obligatoriu sa nu lipseasca: Vinul fiert, castanele prajite si prajiturile, crapul pane, carnea de porc, ciorba de peste şi salata din cartofi. Ei bine mai e ceva. E una din putinele zile din an cand zanelor bune li se permite bineinteles daca vor, consumul de carne, alta decat cea de peste la care au liber tot anul. Atat in ajun dupa ora 12.00 cat si in ziua de Craciun magazinele sunt inchise dar sunt deschise targurile traditionale specifice sarbatorii, care au program non-stop timp de 13 zile, pe perioada sarbatorilor de iarna. Si sunt foarte multe obiceiuri pentru ziua de Ajun si cea de Craciun. As putea sa iti povestesc o seara intreaga despre ele daca ai rabdare. Insa ce mai vreau sa spun e ca la noi postul este diferit. Se tine 4 saptamani, se numeste Advent si nai voie in cursul spatamanii de luni pana joi si sambata decat legume si fructe. Iar in fiecare vineri se tine post negru. Iar in fiecare Duminica ai voie sa mananci dulciuri de post cum ar fi turtă dulce, chec cu fructe uscate numit „stollen”, biscuiţi, figurine din marţipan, castane şi multe ale bunătăţi de post.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Sun Sep 23, 2012 2:33 pm | |
| O asculta usor uimita de cat de mult putea sa vorbeasca. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Mon Sep 24, 2012 7:55 pm | |
| Ma uitam la fata ei uimita. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Mon Sep 24, 2012 9:48 pm | |
| - Aaa, scuze pentru fata pe care am facut-o. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Sep 27, 2012 7:22 pm | |
| -Nu-i nimic. Spun eu zambind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Thu Sep 27, 2012 8:47 pm | |
| - Ma bucur ca nu te-ai suparat, zise. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Sep 28, 2012 2:31 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Sep 28, 2012 3:17 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Sep 28, 2012 3:24 pm | |
| -Da. E bine ca nu ma supar usor. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Sep 28, 2012 3:26 pm | |
| Zambi dragalas trecandu-si o mana prin par. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Sep 28, 2012 3:29 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Sep 28, 2012 3:31 pm | |
| Isi prinde o suvita de par pe deget. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) Fri Sep 28, 2012 6:41 pm | |
| -Si iti place Craciunul? Intreb eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sanara's room (Special of Christmas) | |
| |
|
| |
| Sanara's room (Special of Christmas) | |
|