Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 EmptyTrandafirii din padurea Rozex - Page 2 OIPTrandafirii din padurea Rozex - Page 2 Empty 
Sujata
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 EmptyTrandafirii din padurea Rozex - Page 2 OIPTrandafirii din padurea Rozex - Page 2 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

Trandafirii din padurea Rozex

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Arya
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Arya

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1946
Kwan Kwan : 5594
Localizare Localizare : Antartica

Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Empty
PostSubject: Trandafirii din padurea Rozex   Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeSun Dec 14, 2014 4:19 pm

First topic message reminder :

Padurea Rozex, era habitalul natural al lui Kazyz. Nu era o padure prea mare, dar se intindea multisor.
Nu multi stiau de aceasta padure, deoarece era protejata de un baraj de cristale foarte puternice, facute de naga.
Aici locuiau o specie de naga al caror elemente erau apa, metalul si pamantul. Fiecare naga la nastere putea controla un singur element, datorita padurii. Stramosii lor se stabilisera cu mii de ani in urma cand padurea era pustie si incepea sa se stinga, dar a revenit la viata datorita acestei specii de naga ce isi cautau un locsor caruia sa ii spuna camin.
Erau un popor pasnic ce se despartisera de alte popoare naga si vazand in ce stare se gasea padurea au horarat sa o ajute. Drept rasplata, ea i-a ocrotit si le-a dat puteri peste cele trei elemente si puteri vindecatoare.
Totusi, au fost invadati de alte triburi dornice sa exploateze padurea, iar naga incepusera sa se imputineze. De atunci s-a creat barajul de cristale, iar putinii supravietuitori au trudit din greu sa refaca pagubele si sa isi ocroteasca vlastarele.
Kazyz este mostenitorul de drept si va fi noul conducator atunci cand unchiul sau ii va ceda tronul.
............
Kazyz:

Era o zi superba, iar acum ma plimbam prin palatul Rozex. Palatul fusese numit dupa padurea mama, unde m-am nascut si traiam. Era facut din cristalele de tot soiul ce cresteau in padure si era cel mai impunator dupa castelul ce fusese restaurat acum doi ani.
Gradinile palatului erau pline de trandafiri, caci trandafirul fusese numit floarea noastra nationala. Soarele ii scalda in lumina iar ei isi deschideau bucurosi petalele sa o primeasca. Am iesit in gradini ca sa ma bucur de mireasma lor, cand un paj ma anunta ca intr-o saptamana se va pregati concursul anual pentru a aduce cele mai rare specii.
Trandafirii de zahar, erau o specie aparuta de doi ani, dar anual apareau cel putin doua-trei specii noi. Anul asta aparusera trandafirii de zapada si necesitau ingrijire speciala si trandafirii carnivori.

Stanga spre dreapta:
Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 S58vw8
Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Fkmkj6
Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 2u8gwh5
Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Yyl54
Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Ofpzr6
Amary, Hana
Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 2mer449
Back to top Go down
http://fantasia.forumgratuit.ro/forum

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Trandafirii din padurea Rozex   Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 19, 2015 10:24 pm

Cand ies la aer imi revin. Si parca imi revenisem dintr-o transa.
-Hei, ce sa intamplat? unde sunt? Spun eu ametita.

Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Arya
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Arya

PostSubject: Re: Trandafirii din padurea Rozex   Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeSat Apr 04, 2015 6:37 pm

-Ai inceput sa mananci foarte multe dulciuri.
Daca nu te luam de acolo aveai sa ajungi in spital.

Stanga spre dreapta:
Amary, Hana
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Trandafirii din padurea Rozex   Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeSun Apr 05, 2015 12:18 am

-Ah, inteleg. Mersi. Pai nu prea stiu ce as putea face cu aceasta stare a mea. Dulciurile ma hipnotizeaza.

Back to top Go down
Arya
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Arya

PostSubject: Re: Trandafirii din padurea Rozex   Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeThu Apr 16, 2015 2:32 pm

-Nu cunosti o vraja sau un leac?
In felul asta o sa intri in coma.

Stanga spre dreapta:
Amary, Hana
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Trandafirii din padurea Rozex   Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitimeFri Apr 17, 2015 8:06 pm

-Din pacate nu. Si nu sunt singura zana care a patit asta. De regula toate zanele patesc crize de astea care trec o data ce devin adulte, dupa ce aring 100 de ani. Insa la mine nu sunt crize temporare. E mai accentuata chestia. Eu patesc de fiecare data cand pe masa in fata mea se afla mai multe prajituri sau cnad intru intr=o cofetarie. Insa am observat ca in cafenele are au prajituri nu mi se intampla. Probabil fiindca mirosul de cofeina si alcool, inhiba hpnoza. Ah da. Gata stiu. O sa le sugerez matuslor o potiune care sa contina aroma de cofeina. Cat despre alcool nu stiu ce sa zc. Daca ar adauga s alcool ar fi prea periculos poate. Sau paote ca ar mege lichior in aceeasi cantitate cat e si intr-o bomboana de ciocolata.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Trandafirii din padurea Rozex   Trandafirii din padurea Rozex - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Trandafirii din padurea Rozex
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2