Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Magia prieteniei Tue Dec 16, 2014 12:49 am | |
| In timp ce cautam prin biblioteca sa ma documentez despre magia albastra nimeresc o carte ce ma atrage. ra vorba de o carte despre Magia prieteniei sau Magia curcubeului. usa ticmai se deschise s observ pe cineva intrand dar nu apucasem sa vad cine e. Deschid cartea si atunci camera se intunecase. Din carte iesi o spirala ca cea de ADN dar colorata in culorile curcubeului. Fiecare dintre cele 2 spire ce se inaltau aveau toate culorile curcubeului iar lanturile orizontale ce le uneau erau alcatuite din sfere mici ce isi schimbau culoarea intre ele, jucand jocul luminilor curcubeului. O voce din eter se auzi: Onestitate, bunatate, veselie, generozitate, loialitate si magie sunt cele 6 elemente magice, ce unite formeaza Magia Prieteniei. Magia prieteniei necesita intotdeauna 6 magicieni cu inima curata. Pot fi din aceeasi specie sau pot fi din specii diferite.
Last edited by Sanara on Mon Sep 19, 2016 9:25 am; edited 1 time in total | |
|
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Magia prieteniei Wed Sep 14, 2016 6:18 pm | |
| ”Chiar crezi chestia aia?” întrebă Kai stând cu fundul pe un scaun și picioarele înforfecate aruncate pe masă. Avea mâinile după cap și o privire sfidătoare. Nu îi plăceau deloc aceste vrăji ... i se păreau atât de inutile și lipsite de putere pe lângă tot ce putea el să facă. Plus că nu îi plăcea conceptul de bunătate sau de prietenie, doar era un tiran. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Magia prieteniei Mon Sep 19, 2016 9:30 am | |
| -Da cred. Fiindca nu toate magiile sunt la fel iar Magia Prieteniei despre care este vorba, nu este o magie de atac, ci de aparare. Poate forma cel mai puternic si indestructibil scut in jurul unor persoane care isi aratadevotamentul si prietenia si in plus tot cu ajutorul ei se pot vraji niste coliere magice care le imaprti impreuna cu prietenii iar cei ce poarta acesdte coliere vor fi imuni la orice vraji chiar si cele mai puternice, atata timp cat poarta colierele vrajite numite colierele prieteniei. Ii explic eu, uitandu-ma scurt la el apoi din nou in carte. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Magia prieteniei | |
| |
|