Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Fairytopiana, o limba unica Mon Jan 19, 2015 9:13 am | |
| Ma aflam dincolo de granitele Fairytopiei, la peste 16 000 km de Flutterfield, provincia din margina Fairytopiei. Undeva pe o insula cucerita de zane cu mii de ani in urma. Acolo se afla Regatul numit Curtea Verii. Era popula de niste zane care aparent vorbeau o alta limba insa era de fapt un dialect al limbii Fairyene care cuprindea multa rezonanta. Era ca si cum cantau intr-o limba straina. Insa de inteles limba puea fi inteleasa doar de catre cei atenti.
Last edited by Sanara on Tue Oct 20, 2015 9:44 am; edited 1 time in total | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Fairytopiana, o limba unica Tue Oct 20, 2015 12:47 am | |
| treceam si eu prin zona ca sa vad si eu despre ce e vorba. Ce auzite mi se pareau destul de interesante | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Fairytopiana, o limba unica Fri Nov 20, 2015 10:55 am | |
| -Buna! Spun eu! Apropo iti place dialectul asta a limbii zanelor? Si iti place deaceste zane? Aceste zane mai sunt numite si zanele muzicii. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Fairytopiana, o limba unica | |
| |
|