Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Bal mascat Vraji-Halloween | |
| | Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Bal mascat Vraji-Halloween Fri Jan 23, 2015 1:55 pm | |
| Era ziua de 31 Octombrie.
Ziarul mitul de Dimineata, cicalise zanele in fiecare zi de 2 saptamani incoace despre un nou concept de bal. Acesta nu se baza pe deghizare ci pe transformare. Ceea ce dadea un spectru mai larg de deghizare.
Ii trimit o scrisoare lui Arya:
-Salut, Arya! Vroiam sa te intreb ce parere ai de balul mascat care va fi diseara cel bazat pe transformare. Ce zici daca ai veni pana acasa la mine si ne-am hotari amandoua in ce sa ne transformam, pentru bal?
Last edited by Sanara on Sun Jan 25, 2015 12:13 pm; edited 1 time in total | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Bal mascat Vraji-Halloween Sun Jan 25, 2015 12:13 am | |
| Am primit scrisoarea si imediat i-am raspuns printr-o bufnita alba, care devenise nezdelipita de mine in ultimele zile. Desigur, ma incanta ideea de a ma transforma, dar nu vroiam sa dezvalui in ce. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Bal mascat Vraji-Halloween Sun Jan 25, 2015 12:16 pm | |
| Ii scriu inapoi si ii trimit raspunsul prin bufnita ei: -Ok, atunci daca asa doresti, ne intalnim la bal, sa fie surpriza transformarea ta. Balul incepe la ora 19.00. Cel mai probabil ma vei gasi la standul de punch sau la bufetul suedez ori la standul de dulciuri. Nici eu nu dezvalui in ce voi fi transformata. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Bal mascat Vraji-Halloween Mon May 18, 2015 11:24 pm | |
| Primesc biletul Sanarei si ii trimit raspuns ca ne vom vedea la ora stabilita. Acum, ma gandeam in ce anume sa ma transform. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Bal mascat Vraji-Halloween Fri May 22, 2015 6:52 am | |
| La bal o invitasem si pe sora mea pentru mai multa distractie. Sora mea era deghizata intr-o contesa imbracata cu o rochie de epoca, rochia fiind de fapt eu transformata. Sora avea chiar si infatisatea unei contese celebre obtinuta printr-o polipotiune. Sora mea merse la standul de punch asa cum ii spusesem. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Bal mascat Vraji-Halloween Thu Nov 04, 2021 11:58 am | |
| | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Bal mascat Vraji-Halloween Sun May 08, 2022 6:40 pm | |
| Sanara:
Chiar daca venisera fara invitatie, dau ordin ca cei doi sa fie primiti.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Bal mascat Vraji-Halloween | |
| |
| | | | Bal mascat Vraji-Halloween | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |