Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Who I am Fri Jan 23, 2015 3:49 pm | |
| User: Aveqetura Vârstă: 37 de ani Locuinţă: Oraşul lui Nea’ Iancu Caragiale, bombardat în 1944, găzar get-beget.
Studii: Ştiinţe Juridice şi Administrative Meserie: Datorită ultimului servici: Documentarist. Cu ce mă „ocup” în prezent: Sunt pensionar. Pe caz de boală. Pierd vremea pe unele forumuri.
Deviză: Nihil sine Deo! Nimic fără Dumnezeu! Religie: Ortodoxă Ce mă enervează: Oamenii care nu-şi văd de pătrăţica lor, preferând să se bage „ca musca în lapte”.
Ce muzică ascult: în general muzică clasică. Câteva melodii de la Holograf, Celine Dion, Glen Medeiros, Julio Iglesias şi alţii. În general, muzica ce nu sparge timpanele.
Culori preferate: În general toată gama. Nu îmi place negrul. Sunt înnebunită după albastru. Flori: Cele cu esenţă dulceagă. Mă irită crinii. Parfumuri: Cele cu esenţă tare, masculină. Ador „So Elixir” de la Yves Rocher.
De când am internet: Din 2006 Experienţă pe internet: Tot din 2006. Am urmarit anime-uri ca: Yu-Yu Hakusho, Slayers, Gravitation, Sailor Moon, Capitanul Tsubasa si altele.
Mai puneti voi intrebari daca e.
| |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Who I am Fri Jan 23, 2015 4:02 pm | |
| WELCOME! Bine ai venit pe forum! | |
|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Who I am Sat Jan 24, 2015 11:56 pm | |
| Buna. Distractie placuta pe forum, nu am intrebari, momentan. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|