Splendi Cromwell MEMBRU
| Subject: Bau Sun Feb 15, 2015 6:18 pm | |
| Umm... Salut sunt Splendi ^^ Pare bine de cunostinta Deabia astept sa scriem impreuna Puteti sa ma intrebati orice... Da sunt fan anime... scriu RPG de vreo 5-6 ani )) And astept intrebari | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Bau Sun Feb 15, 2015 6:21 pm | |
| Salut! Welcome! Alte intrebari care nu ti le-am pus inca pe celalat forum:
1. Din ce oras esti 2. Ai animalute acasa? 3. Care sunt dulciurile tale preferate? | |
|
Splendi Cromwell MEMBRU
| Subject: Re: Bau Sun Feb 15, 2015 6:23 pm | |
| )) Dulciuri Bleach )) Sunt din Resita si la animale prefer sa nu raspund nu sunt animale sunt entitati nobile Fiecare suflet in parte merita respect. Desigur e ok sa le numim animale, daca acesta este termenul prin care descriem pe Pamant un anumit lucru FIZIC. Nu este ok daca ne referim la ele ca la niste creaturi fara minte. Au minte, si inca multa. Fiecare suflet se dezvolta diferit. Am avut familiali... miau fost luati | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Bau Sun Feb 15, 2015 6:27 pm | |
| Aici aidretate. Si eu consider ca ele trebuie respectate. De multe ori am vazut sau auzit despre cazuri care denota ca si ele gandesc rational numai ca unii oameni nu vor sa recunoasca lucrul asta... | |
|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Bau Mon Mar 16, 2015 7:58 pm | |
| Hei buna, spor la postat. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|