| Nelamurire | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Nelamurire Wed Mar 18, 2015 9:56 pm | |
| Unde se afla sectiunea pentru a-ti promova forumul? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Nelamurire Wed Mar 18, 2015 11:25 pm | |
| In josul forumului. La Cafenea la Reclame. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Nelamurire Wed Mar 18, 2015 11:28 pm | |
| Vai incalcit e forumul | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 2:35 pm | |
| Am și eu o nelămurire și printre atâtea topicuri oricum deschise aiurea, când ar putea fi unul singur care să reunească toate întrebările și nelămuririle voastre și nu un șiroi inutil, dar în fine, dacă adminul așa o organizare ține......, am zis să nu mai deschid și eu unul și am ales unul deja deschis random. Așadar nelămurirea mea este...dacă eu nu mai sunt activă pe acest forum de aproximativ 2 ani, dacă nu mai mult, de ce am fost băgată în grupul de designeri !? |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 3:31 pm | |
| Nu eu te-am bagat in grupul de designeri. Kagome a facut-o desi nu stiu de ce. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 3:34 pm | |
| Jesus Chris, e forumul tău și nici nu știi ce se întâmplă pe el ? De ce Dumnezeului îl mai ții defapt, de flori de măr ? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 3:41 pm | |
| De fapt aseara a facut chestia asta si pana sa o intreb a iesit. O sa o intreb azi aveam oricum de gand sa o intreb. Ti-am retras rangul de designer. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 3:45 pm | |
| Ai putea să-mi ștergi și contul eventual cum oricum am plecat de aici de mult... ? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 3:51 pm | |
| Contul nu ti-l voi sterge. Ar aparea Vizitator. Si daca as sterge la toti care nu mai activeaza de mult, cineva nou nu ar sti ca personajele x,y,z apartin lui userul cutare si alte personaje apartin altui user.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 3:56 pm | |
| Frate, nu vezi că bați câmpii ?! Șterge-l și gata, nu inventa motive tâmpite... că tocmai că eu nu mai sunt pe forum și trebuie să îmi ștergi topicul cu personaje si postul de la face claim, că NU le mai dețin eu și poate să le ia oricine. |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 4:03 pm | |
| Defapt lasă, am șters eu, că văd că tu ... oricum chiar trăiești cu adevărat pe altă planetă. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 4:17 pm | |
| Si acum daca t-ai sters si personajele de prin fisade inscriere se mai stie care sunt personajele tale? personajele trebuiau sa fie date altor useri sa isi continuie viata. Mie mi se pare ca strici povestea forumului. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 4:23 pm | |
| =)))))) Hai ca m-ai spart. De ce sa dau eu personajele MELE conturate de MINE altcuiva? Uneori incep sa cred ca ai cartofi in loc de creier. Oricine vrea poate sa foloseasca FACE CLAIMURILE pe care le-am avut, ca nu tine plotul de personajele pe care le-am avut, ca nu-s asa narcisista ca tine sa fac un intreg forum care se invarta in jurul unui personaj al meu Asa ca in loc sa dramatizezi atata ar trebui s-o termini o data si sa stergi contul! |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Nelamurire Wed Aug 12, 2015 7:08 pm | |
| eu zic sa nu va certati se va rezolva cumva situatia | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Nelamurire Mon Dec 07, 2015 12:16 am | |
| Fiindca nu am unde sa scriu voi scrie aici. Imi poate explica si mie cineva de ce nu mai apar ca moderator pe forum, dar am ramas cu titlul? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Nelamurire Mon Dec 07, 2015 5:11 pm | |
| Imi poate spune si mie careva daca forumul asta mai e activ? Ca astept sa mi se raspunda la rpg-uri de atata timp si nimic | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Nelamurire Mon Dec 07, 2015 5:49 pm | |
| Depinde cu cine postezi. Din cate vad e activ dar depinde si de timpul disponibil al fiecaruia. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Nelamurire Mon Dec 07, 2015 7:13 pm | |
| am postat la topicurile deschise de Sanara PS: de mult nu am mai postat noi doua la rpg | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Nelamurire Mon Dec 07, 2015 7:26 pm | |
| Pai nu prea am postat deloc. Dar postez cu oricine. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Nelamurire Wed Dec 09, 2015 12:58 am | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Nelamurire Wed Dec 09, 2015 8:10 am | |
| Pai forumul e activ. Eu sunt activ. Dar sunt la Bucuresti la matusa si sunt pe telefon. Intru pe net atunci cand prind cate o picatura de Wi fi. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Nelamurire Wed Dec 09, 2015 1:42 pm | |
| ok eu una am sa incerc sa mentin forumul activ | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Nelamurire Wed Dec 09, 2015 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Nelamurire Sun Dec 20, 2015 5:14 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Nelamurire Sun Dec 20, 2015 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nelamurire | |
| |
|
| |
| Nelamurire | |
|