Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pe plaja Wed Jun 05, 2019 11:31 pm | |
| -Aici ai dreptate. Sirenele se pot reproduce prin doua noduri. Dar ceea ce a folosit mama ta, ei bine, relatia sirene-oameni e intr-un fel o solutie de avarie cand specia e amenintata cu disparitia. Sirenele se pot reproduce cu oameni cand nu mai gasesc sireni. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Pe plaja Wed Jun 05, 2019 11:32 pm | |
| - Cam asta s-a intamplat si cu mama. Nu si-a gasit un siren cu care sa se imperecheze si atunci a apelat la aceasta solutie. E bine si asa!! Nu mi-ar placea sa disparem ca specie. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pe plaja Wed Jun 05, 2019 11:38 pm | |
| Nici mie. Din pacate insa natura a oferit la putine specii solutii de avarie. Am mai auzit din lumea oamenilor de lupi imperechindu-se cu caini, si de anumite specii de reptile oarecum asemanatoare si din lumea magica alte fiinte magice unicornii si centaurii sau pegasii si centaurii.
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Pe plaja Wed Jun 05, 2019 11:40 pm | |
| - Cam toata lumea face orice pentru supravietuire si continuitate, mi se pare oarecum normal, desi multi ar cataloga asta mai degraba anormal. Dar ce sa faci cand ramai fara solutii?? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja Thu Jun 06, 2019 12:15 am | |
| -Aici ai perfecta dreptate. Ii spun eu. -Ah despre tritoni ce stii? Eu nu stiu sigur daca e chiar ce îmi imaginez eu ca e. Tritonii când vorbim de sireni, ar fi masculii alfa ai coloniilor, conducătorii coloniilor. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Pe plaja Thu Jun 06, 2019 12:41 am | |
| -Da,cam asa stiu si eu.Ei sunt cam la fel cum e un lup alpha intr-o haita, numai ca la sirene. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja Thu Jun 06, 2019 7:49 am | |
| Kanya:
-Eu sunt o sirena singuratica. Nu mi-am cunoscut niciodata familia si nu am reusit sa intru intr-o colonie de sirene. Am fost crescuta de o familie de delfini foarte putin timp si de la varsta mica a trebuit sa ma descurc singura. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Pe plaja Thu Jun 06, 2019 10:26 pm | |
| - Nici eu nu am facut parte din nicio colonie. Nimeni na vrut sa ma accepte pt ca arat mai ciudat ca sirenii obisnuiti. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja Thu Jun 06, 2019 11:31 pm | |
| -De ce nu ai incercat sa ai relatii de prietenie cu nimfele de apa? Il intreb eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Pe plaja Fri Jun 07, 2019 12:07 am | |
| -Nici ele nu sunt neaparat foarte prietenoase cu mine. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe plaja Fri Jun 07, 2019 2:20 am | |
| -Deci nici ele nu te accepta ca esti diferit si de ele chiar daca mult mai apropiat ca infatisare de ele? | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Pe plaja Wed Jun 12, 2019 4:03 am | |
| - Cam asa, nuprea ma accepta. Nimeni nu prea ma place pentru ca sunt diferit..nimeni din specie. Dar miam facut alti prieteni, oameni, zane. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pe plaja | |
| |
|
| |
| Pe plaja | |
|