Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Micsorata in mod misterios Sat Jun 13, 2015 10:23 pm | |
| Calypso:
Ma aflam in padurea de diamant care si ea era o padure misterioasa. Atingand un fruct din diamant a unui copac, din el se reflecta lumina inspre ochii mei. O lumina aparent orbitoare. Dupa cele cateva secunde de desmeticire observ ceva diferit. Totul in jur era mare sau mai degraba eu ma micsorasem. Ma micsorasem la nivelul unei jucarii. Nu trecu mult pana cand sunt gasita si luata pe sus si pusa intr-o poseta. -O, vei arata foarte frumos in colectia mea de ponei si caluti. Aud vocea feminina spunand apoi se las intunericul fiindca poseta fusese inchisa cu fermoarul. Si apo isimt miscare.
Last edited by Sanara on Thu May 30, 2019 9:14 pm; edited 1 time in total | |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Micsorata in mod misterios Thu May 30, 2019 9:11 pm | |
| Ma plimbam linishtita si aveam si geanta la mn fara sa am idee ca am ceva -neobisnuit - in ea | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Micsorata in mod misterios Thu May 30, 2019 9:15 pm | |
| Stăteam cuminte in poșeta in care nimerisem. | |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Micsorata in mod misterios Thu May 30, 2019 9:16 pm | |
| Am facut o pauza la un moment dat si am inceput sa caut prin posetazdranganind tot prin ea in kautarea unui ruj | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Micsorata in mod misterios | |
| |
|