Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: La ceai Sun Jun 14, 2015 10:18 pm | |
| Selene:
Ma aflam impreuna cu Josephine intr-un foisor din Gradina Florilor. Era ora 16.45 si urma sa servim ceaiul impreuna insa in timpce Josephine prefera un ceai de fructe de padure eu preferam unul de lavanda. O data ce se apropie ora 17.00 eu ma micsorez si intru in propriul meu ceai de lavanda sa ma relaxez. Desigur ma asigurasem ca eram curata ca lacrima, facand o baie cu o ora mai devreme. Stateam in ceasca de ceai ca intr-o cada. De obicei eram doar eu si Josephine insa astazi avea sa fie un pic diferit fiindca mai aveam invitata la ceai inca o persoana. Cand persoana respectiva veni, pe masa se afla 3 cesti. Eu insa in cana mea, ma scufund de tot in ceai, tinandu-mi respiratia. Apoi ma intrbam unde se va aseza persoana respectiva si daca isi va nimeri ceaiul sau ori va nimeri la al meu. | |
|
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: La ceai Thu Sep 15, 2016 9:43 am | |
| Aurora adora ieșirile la ceai. Pe vremea când ea se născuse și trăia încă în familia regală din care făcea parte era ca un ritual pentru familia ei. Așa că venise și la această mică ieșire în grădină, la un ceai. - Bună dimineața, salută înainte să ia loc, îmbrăcată ca de obicei de parcă era o cucoană de la palat. looks: | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: La ceai Sat Sep 17, 2016 9:40 pm | |
| Selene:
Imi iau zborul si apar apoi brusc la marime normala, in fata persoanei nou venite, salutand-o. Josephine, saluta si ea persoana nou venita. | |
|