| Pe insula Mako | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pe insula Mako Tue Jun 16, 2015 1:42 pm | |
| Nery:
Ajung pe insula Mako si merg in misteriosul bazin din insula, despre care se spune ca poate transforma pe cineva in sirenasau triton. Eu eram nascua sirena si studiasem destula magie. Insa nu cunosteam cu toate acestea istoria acelui loc prea bine. Ceea ce vroiam sa fac era sa inchid puterea lunii in medalioane pline cu apa vrajita din bazinul lunii, pe care sa le dau apoi celor ce vroiau. gandind ca as aduce un beneficiu lumii daca as impartasi din puterea sirenelor incat toata lumea sa poata respira sub apa.
Last edited by Sanara on Thu Dec 24, 2015 6:35 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Pe insula Mako Mon Dec 07, 2015 5:25 pm | |
| Insula Mako, multa lume spune despre aceasta insula ca ar fi plina de mistere nelucidate, un fel de Padurea Hoia Baciu de pe Terra. De data asta, insula avea un lac, care se afla in craterul unui vulcan iactiv, dar acel lac avea o putere nebanuita. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pe insula Mako Wed Dec 09, 2015 8:29 am | |
| Cand eu fac vraja o coloana de lumina albastruie se intindea din lacul vulcanic prin crater si drept inainte pana la cer. Parca ajungea coloana de lumina pana la luna.
Last edited by Sanara on Thu Dec 24, 2015 6:34 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Pe insula Mako Wed Dec 09, 2015 1:37 pm | |
| stateam cu picioarele in apa si ma uitam la acele luminite care se ridicau spre luna. Pareau ca si niste licurici. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe insula Mako Wed Dec 09, 2015 10:09 pm | |
| Incepu sa se auda si un cantec de sirena. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Pe insula Mako Fri Dec 11, 2015 1:17 am | |
| dintr-o data mi-am tras picioarele sub mine si m-am ascuns dupa o piatra. Nu stiam ce se intampla si ce va urma. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe insula Mako Thu Dec 24, 2015 6:38 pm | |
| Aveam la mine cateva medalioane pe care le asezasem in interiorul unei pentagrame magice. Cand lumina lunii reveni ea era sub forma de raze albastre ce loveau medalioanele, incarcandu-le cu magie. Apoi inchid medalioanele, prinzand astfel puterea lunii in ele. -Hei, stiu ca esti aici. Vino sa iti dau si tie un medalion magic. Strig eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pe insula Mako | |
| |
|
| |
| Pe insula Mako | |
|