Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Un nou inceput | |
| | Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Un nou inceput Sat Jun 20, 2015 4:32 pm | |
| Soushi se transporta tocmai in gradina florilor. Peisajul din fata ochilor era nespus de frumos. Flori care mai de care colorate se intreceau in frumusete, scaldate in soare. Ramase o clipa tintuit locului si inspira adanc aerul proaspat, apoi se apleca sa miroasa un trandafir. Avea un parfum incantator si zambi. Locul de unde provenea el, era tocmai pe dos, dar aici era atata liniste si frumusete ca aproape uitase sa mai respire. Isi indrepta spatele, apoi isi continua drumul pe o alee micuta. Soushi Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Un nou inceput Sat Jun 20, 2015 5:04 pm | |
| Ma plimbam si eu prin Gradina Florilor. -BunaDimineata! Sunt destulde incantata sa vad ca avem un nou vizitator in grainapalatului meu. Eu sunt Sanara, printesa Fairytopiei. Sunt onorata sa avem un oaspete. Spun eu facand o reverenta si zambindu-i protocolar. -Tu cine esti? Il intreb pe nou venit. Apoi imi intorc capul catre o alta zana din preajma strigand la ea: -Hei, Mayla, anunta servitorii, avem oaspeti.
Last edited by Sanara on Sat Jun 20, 2015 6:58 pm; edited 1 time in total | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Un nou inceput Sat Jun 20, 2015 5:54 pm | |
| Soushi le privi o clipa pe cele doua zane apoi se inclina politocos. -Miketsukami Soushi, raspunse el pe un ton cald, calm si abea soptit. Imi pare bine printesa, apoi isi ridica capul fixand-o cu ochii sai, cel drept galben, iar stang albastru. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Un nou inceput Sat Jun 20, 2015 7:09 pm | |
| Incantata de cunostinta. Pot sa iti spun Mike sau Sou? Sau cum preferi? Si ei bine acum ca esti aici haide samergem sa iti fac personal un tur al gradinii, apoi un tur al palatului dupa care vei bea ceaiul impreuna cu mine. Ai unmare noroc ca azi nu pra sunt prinsa cu munca sau vreo misiune. Cam putini au norocul sa ia ceaiul cu printesa. Si ai facut bine ca ai ales ziua de azi. Fiindca de maine voi fi plecata indeplasari oficiale toata spatamana. Apoi nu stiu ce planuri mai am in agenda. | |
| Subject: Re: Un nou inceput Sat Jun 20, 2015 7:21 pm | |
| -Prefer sa mi se spuna Soushi, nu imi plac prescurtarile. Miketsukami este numele de familie. Apoi o urma prin gradina. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Un nou inceput Sat Jun 20, 2015 7:54 pm | |
| -Bine. Spun eu apoi ne plimbam prin gradina prezentandu-i diverse plante din gradina. -Si aici avem Trandafirii Chrysler Imperial care fac parte din categoria trandafiriilor teahibrizi. O caracteristica a acestr trandafiri e canu pot creste independent ci in tufe, iar tufele sunt de categorie mijlocie, frunzele sunt verzi inchis si semilucioase, Florile sunt involte (45-50 petale), bobocii alungiti, de forma nobila; florile deschise sunt mari, rosii-inchis de textura catilfelata (care cu timpul devin albastrui) si cu un parfum deosebit de intens si placut. https://opegreat.files.wordpress.com/2014/12/rose-garden.jpg Din nectarul acestor trandafiri, se poate crea o potiune destul de puternica care este un antidot universal pentru toate otravurile si substantele toxice cunoscute in prezent. Are efect inclusiv asupra veninului mustei tete care provoaca boala somnului. | |
| Subject: Re: Un nou inceput Sat Jun 20, 2015 11:13 pm | |
| -Sunt foarte frumosi si atinse cu varful degetelor, de parca i-ar fi fost frica sa nu ii striveasca. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Un nou inceput Sun Jun 21, 2015 7:51 am | |
| -Ma bucur ca iti plac. Deci iti place gradina mea foarte mult din cate observ. Mie cel mai mult imi place modul cum gadinarul a aranjat aceasta gradina. Pare mai mult un colt de rai decat o gradina. Pare desprinsa parca din filme. Si are niste culori atat de vii de parca m-as afla intr-o alta lume. | |
| Subject: Re: Un nou inceput Fri Jul 31, 2015 11:08 pm | |
| -Locul de unde vin eu nici nu se compara cu aceasta gradina. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Un nou inceput Sat Aug 01, 2015 8:33 am | |
| -Ei bine, poate intr-o zi o sa vin si eu sa vad locul de unde vii tu. Apoi antenele mele lua urma unui semnal si imi dau seama apoi ii spun: -Servitoarele deja au pegatit masa. O sa mergem in sala de mese a palatului dar daca vrei, putem lua tava si ne vom intoarce in foisorul din gradina. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Un nou inceput | |
| |
| | | | Un nou inceput | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |