Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Cel mai frumos brad Thu Dec 24, 2009 8:36 am | |
| Cu ocazia sarbatorilor de iarna am decis sa lansez acest concurs. Acest concurs va fi unul deosebit deoarece premiul I va fi unul real dar simbolic. O ciocolata in valoare de 5 lei. Premiile II si III vor fi virtuale. Premiul II va fi un set av+sig iar premiul III va fi un Rank special Cum eu sunt organizatorul nu voi participa asa ca imi voi pune bradul in alt topic. Cei care vor participa la concurs isi vor pune bradul aici. Desigur fiindca vreau ca acest concurs sa fie unul mai deosebit voi permite commenturile in acest topic. Concursul se va desfasura astfel: 25-28 decembrie inscrierea brazilor in concurs (termenul e scurt din 2 motive: suntem putini useri si activi si avem timp, iar al 2-lea motiv faptul ca scoala incepe pe 4 ianuarie si nu prea veti mai avea timp de net si astfel concursul nu va mai fi la fel de corect) 28-31 decembrie perioada de votare in topicul Poll pe care il voi lansa la momentul potrivit. (cand votati veti da commneturi in care veti spune si pe cine a-ti votat) Nu vrem sa ne trezim ca niste boti pe post de guest, detroneaza rezultatul corect) | |
|