Ileana MEMBRU
Sex : Mesaje : 2 Kwan : 4 Varsta : 53 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: Buna ziua Mon Jun 29, 2015 10:02 am | |
| Ma numesc Ileana si am 44 de ani,sunt din Curtea de Arges.Ascult orice in afara de manele,anime-urile mele preferate sunt multe.Sunt mama fiicei mele. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Buna ziua Mon Jun 29, 2015 4:07 pm | |
| Buna Ziua si bine ati venit. Am si eu cateva intrebari. 1. De anime ati aflat de la fiica dumneavoastra, asa-i? 2. Sunteti incepatoare in ce priveste animeurile? Cate anime-uri ati vizionat si care sunt preferatele dumneavoastra? 3. Fiica dumneavoastra are cumva deja cont pe acest forum? In caz ca da, cine este ea? Sunt curios doar de nick-ul cu care e inregistrata. 4. Dumneavoastra sau fiica dumneavoastra joaca RPG?
| |
|
Ileana MEMBRU
Sex : Mesaje : 2 Kwan : 4 Varsta : 53 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: Re: Buna ziua Mon Jun 29, 2015 4:21 pm | |
| 1.De anime am aflat prin intermidul televizorului de la fiica mea. 2.Am vizionat mai multe anime-urile.Preferatele mele sunt Kaleido Star,Gravitation,Slayers,Mew Mew Power si altele. 3.Fiica mea are nume de cont numit Adriiana Mariia. 4.Fiica mea nu prea joaca RPG. | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Buna ziua Wed Jul 01, 2015 3:28 pm | |
| Bine ati venit alaturi de noi! | |
|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Buna ziua Sun Nov 22, 2015 9:22 am | |
| Bun venit! Fara sa par răutăcioasă, dar descrierea primului mesaj in ceea ce priveste hobby-urile pare a fi facuta de un adolescent. Si o intrebare: va pasionează rpg-ul? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Buna ziua Sun Nov 29, 2015 8:21 pm | |
| - Arya wrote:
- Bun venit! Fara sa par răutăcioasă, dar descrierea primului mesaj in ceea ce priveste hobby-urile pare a fi facuta de un adolescent.
Si o intrebare: va pasionează rpg-ul? poate e noua pe forum oricum, stiu ca asta e mama lu Adriiana Mariia sau T-chan cum e la mine pe forum | |
|
hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Buna ziua Tue Sep 13, 2016 2:23 pm | |
| | |
|