Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Aventurile lui Noah | |
| | Author | Message |
---|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Aventurile lui Noah Tue Oct 20, 2015 10:24 pm | |
| Tanarul amerindian, Noah, isi facuse drum spre acest loc. Dupa sedinta de spiritism, a fost indrumat sa mearga in aceste locuri pentru a-si regasii fericirea pierduta. Moartea fratelui mai mare i-a marcat viata intr-un mod destul de tragic. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Mon Dec 07, 2015 7:46 pm | |
| Zana zbura deasupra noului taram, apoi ateriza intr-un loc ferit, ceva mai departe de un satuc. Era liniste si totul era amortit. In aer se simtea tristetea locului, putea sa simta asta doar din aurele oamenilor. Hope Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Mon Dec 07, 2015 8:00 pm | |
| stateam la marginea satului intr-un cort . Afara era un aer cald si uscat care se simtea greu. Vantul baea din cand in cand ridicand nisipu de la sol si facand din cand in cand cate o duna mica de nisip. | |
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Mon Dec 07, 2015 8:05 pm | |
| Hope merse incet spre sat cand vazu un indian stand nu prea departe de marginea satului. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Mon Dec 07, 2015 8:38 pm | |
| stateam cu o pipa in gura si fumam. Simteam lipsa fratelui meu si asta ma durea cel mai tare. | |
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Mon Dec 07, 2015 10:08 pm | |
| Se indrepta spre indianul ce isi fuma pipa ingandurat, asezat langa cort. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Tue Dec 08, 2015 12:28 am | |
| simt ca cineva se apropie in spatele meu si intreb cu un glas calm: -Cine esti si ce doresti?
| |
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Tue Dec 08, 2015 7:18 am | |
| -Sunt o zâna, răspunse ea calma. Motivul pentru care ma aflu aici este fiindcă am fost chemată aici. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Tue Dec 08, 2015 5:26 pm | |
| -Cine te-a chemat? apoi ma intorc iar catre foc stand calm cu pipa-n gura. | |
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Tue Dec 08, 2015 9:08 pm | |
| -Insusi pamantul pe care tu traiesti. Tu si poporul tau ati avut multe de indurat.
OOC: Pune o poza cu personajul te rog. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Wed Dec 09, 2015 12:31 am | |
| -Ultimul razboi cu americanii ne-a adus foame si familii dezbinate. Eu mi-am pierdut singurul frate, pe Ochi de soim. spun astea in timp ce ma jucam in mana cu medalionul lui care mi l-a dat inainte sa moara | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Thu Apr 18, 2019 9:41 am | |
| Vin si eu in zbor Spre deosebire de zana cealalta ce se afla la o dimensiune umana normala eu eram la o dimensiune mica de papusa.
-Buna! Eu sunt Sanara. Spun eu. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Tue May 28, 2019 12:44 am | |
| | |
| | | red.jewel MEMBRU
Sex : Mesaje : 75 Kwan : 250 Varsta : 34 Localizare : Mooooon
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Tue May 28, 2019 1:21 am | |
| | |
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Tue May 28, 2019 1:24 am | |
| | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Thu May 30, 2019 6:48 pm | |
| Eu sunt Sanara. Îmi puteți spune Sana. Ah da si am băut o poțiune de micșorare. Îmi place sa fiu la dimensiunea păpușilor Barbie si altcineva sa se joace cu mine, ca si cum as fi o păpușă. Spun eu. | |
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Thu May 30, 2019 7:01 pm | |
| Imi pare bine,Sanara.Tu esti o zana ca si mine, nu? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Thu May 30, 2019 7:22 pm | |
| -Da dar mai mult de atat. Eu sunt prințesă voastră. Cred ca toate ma știți din auzite desi puține au avut șansa sa ma vadă. | |
| Subject: Re: Aventurile lui Noah Thu May 30, 2019 8:39 pm | |
| -eu sunt o zana simpla,libera,nuam printesa | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Aventurile lui Noah | |
| |
| | | | Aventurile lui Noah | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |