|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Zana Maseluta. Sun Nov 04, 2012 7:38 pm | |
| -Si atunci cum poti sa te deplasezi pe distante mari? De exemplu intre Utopia si Terra? Nu exista mijloace de transport interdimensionale. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Zana Maseluta. Sun Nov 04, 2012 7:58 pm | |
| - Cand e nevoie de mine pe Terra ma trimite cel de Sus acolo printr-un simplu gand. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Zana Maseluta. Mon Nov 05, 2012 2:49 am | |
| Si daca eu de exemplu te-as duce acum pe Terra, tinandu-te de mana, ai fi pedepsita cumva? Doar nu iti folosesti puterile. Spun eu chicotind. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Zana Maseluta. Mon Nov 05, 2012 2:49 pm | |
| - Nu, nu as fi pedepsita. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Zana Maseluta. Tue Nov 06, 2012 7:42 am | |
| -Atunci asa vom face. Te voi tine eu de mana pana pe Terra. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Zana Maseluta. Tue Nov 06, 2012 11:34 pm | |
| - Bine, aproba ingerasul. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Zana Maseluta. Sun Aug 04, 2013 9:53 am | |
| O iau de mana si zbor cu ea pana la marginea unei paduri unde razele soarelui se oglindeau si sclipeau intr-un cerc ciudat. Intram in acel cerc delimitat de niste ciuperci in jurul unui stejar unde razele soarelui se impleteau si sclipeau reflectorizante si e cum pasim in cerc lumina puternica ne facu sa inchiem ochii si cand ii deschidem ne rezim in cu totul alt loc. In fata noastra se afla un oras, eram intr-un parc de unde puteam auzi zgomotul asurzitor al traficului urban si puteam vedea cladirile imense. O tin de mana si o trag dupa mine pe Blair. Insa aterizamm destul de repede iar eu tremuram de frica si grija. -Upsy. Sper ca nu ne-a vazut. Spun eu referindu-ma la un individ care tocmai ce traversa parcul in directia noastra. -Poate totusi ar trebui sa mergem pe jos. Apropo mi-am amintit ca ti-am promis o plimbare cu metroul. Sper ca nu iti e frica de spatii intunecate sau sa cobori sub pamant. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Zana Maseluta. | |
| |
| | | | Zana Maseluta. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|