Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O plimbare in Gradina Fermecata Tue Nov 17, 2015 9:58 am | |
| First topic message reminder :
Era 5 Decembrie. Era dimineata iar eu ma aflam in Gradina Fermecata. Cu toate ca era Decembrie, in Gradina Fermecata domnea o atmosfera de toamna ca peisaj si primavara ca temperaturi. Acea gradina era locul unde iarna tinea doar 3 saptamani intre 18 Decembrie si 7 ianuarie. Deasemenea era si locul unde prin zapada isi scoteau capul florile magice de iarna. La palat deja se faceau pregatirile pentru intampinarea lui Mos Nicolae. In timp ce matusile pregateau mancarea si fursecurile gradina era plina de animalute ce veneau la geamsacerseasca mancare: Veverite, ratoni,iepuri, caprioare, soricei, caini, pisici, pasarele, si multe altele. Vanzoleala era destul demare. Eupe de alta parte stateam la fereastra si le imparteam mancare la toate. La unmoment dat vine la mine un papagal care incepuse sa spuna: -E cineva la poarta palatului. Eu atunci pocnesc din degete si portile mari ale palatului se dadura la o parte lasand persoana respectiva sa intre. Dejama gandeam la fata persoanei care vazura ca portile se deschisesi se inchise fara ca nimeni sa fie langa ele. Odata ce persoana pasi pe cararea gradinii spre palat, florile incepura sa cante. Erau flori magice. Cantecul lor era despre zanele ce locuiau in palat.
| |
|