| Cel mai activ membru al lunii | |
|
+6Venom Sujata hunter Iri Panda. Arya 10 posters |
|
Author | Message |
---|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| |
| |
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 5:38 pm | |
| Nu avem suficienți membri activi pentru concurs. In plus pentru functia de moderator trebuie sa decidă admin. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 5:41 pm | |
| | |
|
| |
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:02 pm | |
| Cum spunea si Arya . Nu sunt destui useri . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:03 pm | |
| pai acest concurs e pentru userii activi de pe forum | |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:05 pm | |
| Trei sau patru oameni ? O.O Normal intr-un concurs ar trebui sa fie mult mai multi useri activi . Dupa mine , as schimba tematica concursului si as face ceva cu : cea mai buna poza editata ( bineinteles , in varianta de Craciun sau de sarbatori ) .. sau ceva cu tematica . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:09 pm | |
| pai ar mai trebuii sa ii anuntam si pe vechii membrii sa fie mai activi | |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:13 pm | |
| Sa ii iei .. de unde ? Marea majoritate nu au timp de forumuri . Deabia mi-am mai facut eu timp de el , dar altii ? Iar de unii , care erau activi inainte , nu au mai dat nici un semn . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:15 pm | |
| eu una incerc sa fac activitate pe forumul lui Sanara | |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:19 pm | |
| Asta incercam si noi sa facem , dar ca sa fie un asemenea concurs , bazata pe activitatea de pe forum , mi se pare putin cam aiurea . Fara suparare , dar dupa mine , ar trebui cel putin 7-8 utilizatori activi , ca sa nu zic 10 membri . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:21 pm | |
| asta stiu oricum, trebuie si publicitate care sa ne ajute sa aducem membrii noi | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:21 pm | |
| Asa zic si eu. Concursurile bazate pe activitate sa fie de la 7 membri in sus. Putem avea concursuri si acum dar bazate pe altceva de exemplu pe grafica cu tematica de Craciun sau poate pe ficuri de Craciun | |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:23 pm | |
| Hai sa punem problema altfel . Suntem vreo 3-4-5 persoane care posteaza zilnic , inclusiv Sanara . Iti dai seama ca Sanara posteaza cel mai mult , deci ar fi pe locul intai . Il faci moderator , sau cum ? Cui ii dai aceste premii ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:50 pm | |
| pai staf-ul e juriu si membrii care nu sunt in staff participa | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:53 pm | |
| Deci serios acum chiar nu avem motive sa facem concurs. Userii nu o sa mai revină, decat maxim 2 daca isi aduc aminte. Si stiu ce inseamna având in vedere ca sunt admin de opt ani. Nu mai avem atâta timp disponibil ca sa facem de toate. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:56 pm | |
| atunci outem face un concurs de grafica digitala | |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:57 pm | |
| Staff-ul juriu ? Ok . Sa zicem . Cine iti mai ramane in concurs ? Doi oameni ? ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:58 pm | |
| Deci J-rock 95 e cam geaman cu al meu? =)) | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 8:59 pm | |
| Adica ce vrei sa spui cu asta Sanara? Ce e cu forumul meu? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 9:05 pm | |
| Aizis ca esti admin de 8 ani. Si eu sunt cam de 8 ani pe asta De aiam-am gandit ca probabil au aparut forumurile in acelasi timp, in acelasi an. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 9:23 pm | |
| eu am un an de cand am forumul | |
|
| |
Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 9:31 pm | |
| Si eu fac rpg de la 12 ani , adica ... pana la 20 .. sunt ceva ani . Daca tot suntem aici , sa zicem care e mai nou si care e mai vechi =)))) ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 9:44 pm | |
| E facut in 2009. Da e mai mult mort. Si cat despre rpg nu fac demult. Dar 3 ani tot am. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Thu Nov 19, 2015 10:06 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii Fri Nov 20, 2015 8:03 am | |
| Totusi un inceput frumos | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cel mai activ membru al lunii | |
| |
|
| |
| Cel mai activ membru al lunii | |
|