Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Christmas Party Wed Dec 02, 2015 12:49 pm | |
| Sanara:
Eu impreuna cu sora mea si matusile mele incepusem sa organizam Petrecereade Craciun asta cu toate ca abia era inceputul lui Decembrei. Insa totul trebuia sa sa fie pregatit cu mult inainte ca petrecerea sa iasa perfect. Eu stateam cu mobilul in mana deschis in programul descris gandindu-ma la lista cu cele necesare. nu suportam sa consum o foaie. Deasemenea brazii care seaflauincurtacasteluluisiurmaafi impodobiti, fusesera saditi acolo de la bun inceput. Cu ani in urma iar acum atinsesera maretia falnica. Aveau minim 20 metri. Cat despre cei care impodobeau camerele castelului, erau braduti inghvece care cresteau in serele palatului sieraucrescuti special pentruiarna iar gradinarul castelului ii mai tundea din cand in cand ca sa nu depaseasca inaltmea de 7 metri astfel incat sa poata incape iarna in camerele din castel. Brazii deja ajunsesera in camerele din castel dar impodobitul lor era lasat pentru ziua de ajun cand aveam sa fac acest lucru impreuna cu prietenele mele. | |
|