Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Mesajul de an nou a printesei Sanara Thu Dec 31, 2015 8:34 am | |
| Dragi cetateni, am avut un 2015 cu bune si cu rele.
Acum e cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.
Prima zi din noul an, sa ne gaseasca mai buni, mai puternici, mai ambitiosi, mai indulgenti si rabdatori unii cu altii, dar mai exigenti cu noi insine, mai veseli, mai calmi… pentru ca totul vine din noi, din felul in care gandim si ne incredem in Dumnezeu.
Fie ca aroma de brad, colindele si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie, sufletele de liniste si viata de impliniri.
Dragi stelute de nea, Duceti voi urarea mea De multi ani cu sanatate, Pace-n suflet si, in toate, Harul Domnului sa fie! 2016 stelute de bucurie!
Un An Nou incununat cu tot ceea ce poate fi mai frumos si mai binecuvantat! La Multi Ani!
| |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Mesajul de an nou a printesei Sanara Sat Jan 02, 2016 8:15 pm | |
| | |
|