| In orasul Zaharni | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: In orasul Zaharni Mon Mar 07, 2016 9:32 pm | |
| Jasmine:
Zburam pe deasupra orasului, supraveghindu-l. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: In orasul Zaharni Mon Mar 07, 2016 9:38 pm | |
| Arween:
mergeam calare pe un unicorn, cu o esarfa in cap si una care imi acoperea fata. In spatele meu erau 2 arcasi deghizati in tarani care ma insoteau si se asigurau ca eu sa nu patesc nimic | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In orasul Zaharni Mon Mar 07, 2016 11:45 pm | |
| -Oau! Costumatie araba, imi place. Spun eu, iesind in calea ei, zburand pe langa capul ei.
| |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: In orasul Zaharni Sun Mar 27, 2016 4:43 pm | |
| -Ma bucur sa aud asta. Suntem niste negustori din Maroc, si am fost adusi aici printr-un portal. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Sun Mar 27, 2016 5:53 pm | |
| -Sper ca cine v-a teleportat v-a teleportat cu marfa cu tot. Chiar am chef de niste cumparaturi. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: In orasul Zaharni Tue Mar 29, 2016 11:15 pm | |
| -Noi suntem un grup de cercetasi de la Scout, nu cred ca o sa avem asa ceva la noi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Sat Apr 02, 2016 7:21 pm | |
| -Credeam ca sunteti negustori. Eu sunt Jasmine si sunt un Djin. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: In orasul Zaharni Mon Apr 04, 2016 4:21 pm | |
| -Da, suntem niste simplii cercetasi care vor sa caute flori si ciuperci. Arween incepu sa inventeze niste povesti pentr a-i lasa sa intre in regatul lor, ca doar asa vor gasii spionul care a intrat in regatul lor furand inelul lui Aragorn care acea capacitatea de a face purtatorul lui invizibil oricand doreste. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Mon Apr 04, 2016 8:45 pm | |
| -Aici este un regat arid si singurele flori carere cresc sunt cele de pe cactusi si ciuperci se gasesc foarte rar in oaze insa sunt otravitoare. Nici o ciuperca comestibila nu creste. Totusi va las sa vizitati regatul djinilor. Insa avem anumite reguli. Este perioada Ramadanului si nu aveti voie sa fumati sau sa beti alcool absolut deloc si nu aveti voie sa mancati ceva sau sa beti ceva pe straa fie chiar si apa. In plus daca ati venit sa vedeti dansul nostru oriental, nu ati picat in perioada buna fiindca avem interzis sa dansam pe peioada Ramaadanului. Alta regula e ca voi sunteti pe teritoriul djinilor si in felul acesta ei nu sunt obligati sa va indeplineasca dorintele. O vor face doar daca vor. Alte reguli sunt reguli care dezavantajeaza foarte mult fetele fata de baieti dar astea sunt valabile doar pentru fetele Djin. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: In orasul Zaharni Thu Apr 21, 2016 2:33 pm | |
| -Cresc si fructe dulci si flori comestibile? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Mon Apr 25, 2016 8:55 pm | |
| -Din pacate un singur fruct adica bananele. Singura hrana care se gaseste in acest desert se compune din: Banane rosii, Suc de cactus, lapte de camila si apa. Bananele rosii se pot gati in felurite moduri. Coapte, prajite, fierte, crema de banane, sau obtii un desert delicios daca combini cu lapte de camila. Sucul de cactus este o bautura racoritoare care te ajuta sa supravietuiesti caniculei. Cum apa nu prea gasesti in desert insa cactusi sunt la tot pasul, sucul de cactus este o alternativa foarte buna la apa. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: In orasul Zaharni Wed Apr 27, 2016 3:46 pm | |
| -Abea astept sa vad tot orasul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Thu Apr 28, 2016 12:55 am | |
| -Atunci haide cu mine. Spun eu si incep sa fluier si aparu un covor zburator. Dotat cu captusala de cauciuc, perne, centuri de siguranta, destul de lung incat avea 12 locuri, un minibar, iar partea din fata a lui era arcuita avand acolo ascuns panoul de control. -Aceasta e limuzina mea. Spun eu. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: In orasul Zaharni Tue Jun 14, 2016 3:18 pm | |
| -Te rog sa ai grija cum manuiesti acest covor. Nu as vrea sa cad de pe el si sa sfarsesc in cine sti ce apa. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri Jul 08, 2016 11:22 am | |
| -Voi avea mare grija, promit. Ii spun eu. Dupa care ne luam zborul. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: In orasul Zaharni Tue May 28, 2019 12:28 am | |
| Ioana zbura linistita cand se lovi de covorul lor zburator -Auuu! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri May 31, 2019 2:33 am | |
| Jasmine:
-Upsy. Scuze. Sper ca nu te-ai rănit. Ii spun eu.
In fine nici nu avea ce rana sa provoace in afara de probabil un mic cucui. Ar fi fost mult mai grav daca zâna s-ar fi lovit de un obiect metalic zburător. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri May 31, 2019 7:20 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri May 31, 2019 7:56 pm | |
| -Îți va trece. Eu sunt Jasmine si sunt djinn sau genie sau duh cum vrei sa spui. Jasmine: | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri May 31, 2019 10:16 pm | |
| - Asta inseamna ca indeplinesti dorinte? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri May 31, 2019 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri May 31, 2019 10:33 pm | |
| - Asta e super. Desi cred ca sunt multi care nu stiu sa te apreciezi cand le indeplinesti dorintele cred eu. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri May 31, 2019 10:44 pm | |
| -Cam așa e. Doar cer bogății mari si nici macar un mulțumesc. De exemplu ultimul stăpân a cerut o vila mare, o mașină rapida si un miliard. Si nici un mulțumesc nu am primit. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Mon Jun 03, 2019 4:58 pm | |
| - Foarte urat din partea lui. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In orasul Zaharni Fri Jun 07, 2019 10:30 am | |
| -Da, foarte urat. Dupa cum vezi insa sunt un Djinn semi-liber datorita penultimului stapan care a decis sa fiu asa. Dar nu crezi ca a decis sa fiu asa pentru binele meu, nu. Ci pentru binele lui. A vrut apoi dupa ce m-a facut semi-libera sa fiu servitoare in casa lui. Iar a 3-a dorinta a fost fireste sa fie mai bogat decat cel mai bogat sultan din lume. Asa ca pentru a ii indeplini dorinta i-am cumparat bilete la toate loteriile din lume si si mi-am folosit intuitia de Djinn. Fireste nu a castigat chair la toate si nu instant dar pe parcursul unui an de zile, i-am indeplinit dorinta. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In orasul Zaharni | |
| |
|
| |
| In orasul Zaharni | |
|