| Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Sat Jun 18, 2016 3:24 pm | |
| O zi caniculara de vara in regiunea Mediterana a oceanului. Pe fundul oceanului, se afla un oras in stil grecesc antic. Orasul era populat de sirene. Iar in acest oras azi era mare sarbatoare. Un adevarat festival cu balci si concerte. Fiind Rusaliile, sirenele sarbatoreau Ziua Regatului Atlantidei si ziua lor, a sirenelor. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Tue Jun 21, 2016 8:04 pm | |
| Nimic nu se compara cu o zi frumoasa si linistitoare de rusalii. tanra se plimba prin oras cu gandul la viitoarea ei vacanta. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Tue Jun 21, 2016 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Fri Jun 24, 2016 12:18 am | |
| dupa ceajunse pe faleza, tanara privii spre oceanul albastru care era de o liniste patrunzatoare. Statea si privea ca si un copil. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Fri Jul 08, 2016 11:08 am | |
| Iau o scoica ghioc destul de maricica cam de dimensiunea unui microfon real, adusa de valurile oceanului si incep sa cant la ea ca intr-un microfon. Acum eram convinsa ca cantecul meu se putea auzi pana la terasele de pe faleza. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Wed Jul 13, 2016 3:54 pm | |
| stateam pe plaja cu picioarele in valurile mici ale oceanului care se izbeau de mal. Era asa o atmosfera placuta si relaxanta, iar mie imi placea foarte mult sa lenevesc. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Fri Sep 09, 2016 4:12 pm | |
| Cant din ce in ce mai tare si mai frumos. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Tue Jun 04, 2019 6:36 pm | |
| Ionuţ:
Cum era ziua Sirenelor, se simtii ca si invitat si isi facu aparitia, cu un zambet pe buze. Nu avea o coada obisnuita ca altii,dar se vedea ca face parte din specie. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Wed Jun 26, 2019 10:45 am | |
| Nery:
Continuam sa cant inscoica pentru a invita celelalte sirene la adunare si petrecere. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) Wed Jun 26, 2019 1:07 pm | |
| Venise si el la adunare, usor timid si le facu cu mana celorlalte sirene. - Buna ziua! saluta politicos. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) | |
| |
|
| |
| Ziua Sirenelor (topic special de Rusalii) | |
|