| don't try to fix me I'm not broken. | |
|
|
Author | Message |
---|
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: don't try to fix me I'm not broken. Tue Sep 13, 2016 10:37 am | |
| Desculță, cu o pereche de sandale într-o mână pe care o flutura , Katerina se plimba pe străzi cu o privire pironită în gol. Lulu mergea tăcut în spatele ei, fumegând dintr-o țigaretă puternică, din brandul german. ”O să te înțepi la un moment dat ,să știi” își preveni sora dându-și ochii peste cap, știind că va fi ignorat la fel ca de obicei. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. Tue Sep 13, 2016 11:05 am | |
| Sanara:
Ma plimbam impreuna cu cele doua matusi ale mele si cu sora mea prin acest tinut intunecat si misterios. Chiar daca eram destul de mare, matusile nu fusese de acord sa ma lase singura intr-un tinut unde intalneai vampiri la orice pas. Niciodata nu se puea sti care dintre ei urma sa atace. | |
|
| |
Rogue MEMBRU
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. Tue Sep 13, 2016 11:08 am | |
| -Dă-le încoace, îi ceru deodată și îi luă sandalele și pe ea pe sus, ca pe o mireasă. Kath se încruntă și vru să-l pocnească. - De ce faci asta? - Pentru că te vei răni. Mereu o protejase, deși ea era căpoasă și nu voia. Văzu în apropiere o familie de zâne și ridică sprânceana. Nu pricepea ce căutau pe un tărâm așa periculos pentru ele. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. Tue Sep 13, 2016 11:29 am | |
| Continuam sa ne plimbam fara sa dam prea mare atentie baiatului si fetei care veneau din drectia opusa. In timp ce ne plimbam discutam despre o carte cu retete de potiuni, nou aparuta. | |
|
| |
Rogue MEMBRU
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. Tue Sep 13, 2016 11:37 am | |
| ”Distracțieee” apucă să strige și sări din brațele lui Lelouch. Acesta își dădu o palmă și aproape că se lovi singur cu sandalele soră-sii. ”Boo” apăru de nicăieri în fața zânelor, cu un zâmbet morbid. ”She is Katherine. She love to play games..” vorbi de unul singur, ar fi trebuit să se aștepte la astfel de reacții ale ei. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. Tue Sep 13, 2016 11:45 am | |
| -My name is Sanara and they are my old sister and my aunt. Ii raspund eu tot in engleza. | |
|
| |
Rogue MEMBRU
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. Tue Sep 13, 2016 1:26 pm | |
| Lelouch se apropie , cu un zâmbet normal pe buze și o prinse pe Kath de umeri înainte să facă tâmpenii. ”Ea e sora mea, Katherine , și în ciuda aspectului ei maniac e inofensivă.” Bine..mult spus inofensivă. Dar era el acolo s-o controleze. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. Thu Jun 08, 2017 11:05 am | |
| -Incantata sa o cunosc. Spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. Tue May 28, 2019 12:58 am | |
| Incantata sa te cunos shi eu | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: don't try to fix me I'm not broken. | |
| |
|
| |
| don't try to fix me I'm not broken. | |
|