Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
Subject: Stop the time Thu Sep 15, 2016 11:38 am
El Diablo stătea pe porțiunea acestei locații unde era iarnă, cum mereu preferase frigul din moment ce în Iad era mereu cald. Își trecea degetele prin zăpadă și deși era extrem de frig sus nu purta nimic sus, astfel că i se vedeau aproape toate tatuajele.
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
Subject: Re: Stop the time Tue May 28, 2019 1:04 am
s-a oprit timpul,odoamne
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Stop the time Thu Jun 27, 2019 7:25 am
Sanara:
Ma aflam in Haul vremii ducandu-ma sa culeg niste plante rare pentru niste potiuni de leac. Fusesem afectata si eu de oprirea timpului. Nu toate zanele erau afectate insa. Eu ramasesem oprita intr-o anume pozitie ca o statuie si pielea mea se schimba la culoare. Acum nu paream decat o statuie de marmura a printesei Fairytopiei.
Speram doar ca Ioanasaualt prieten sa se afle in jur si sa isi dea seama ca eu sunt Sanara cea adevarata afectata de ciudateniile de aici si nu o simpla statuie.
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
Subject: Re: Stop the time Sat Aug 17, 2019 11:49 pm
Ioana chiar se afla,intamplator pe acolo, doar ca observase statuia dar nu se prinse de nimic deocamdata,crezand doar ca ieste doar o statuie foatrte reusita.