Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Among the fires of hell Thu Dec 31, 2009 9:06 pm | |
| -Eh, doar e vampir. Niciodata nu am vazut un vampir care sa rada sau sa zambeasca altfel. Spun eu luandu-i apararea.
Last edited by Sanara on Thu Dec 31, 2009 10:34 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Among the fires of hell Thu Dec 31, 2009 10:33 pm | |
| -Vai si eu care credeam ca am un zambet inocent. spun cu o voce alintata | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Among the fires of hell Fri Jan 01, 2010 9:48 pm | |
| Ce imi place mie mai mult la vampiri e umorul sarcastic si cateodata si rasul care uneori e malefic. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Fri Jan 01, 2010 10:41 pm | |
| -Vrei sa spui ca rasul meu e malefic, ma jicgnesti, spun basumflata. Banuiesc ca iti dai seama ca nu e bine sa jignesti un vampir, chicotesc malefic lasand sa mi se fada coltii ascutiti. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Fri Jan 01, 2010 11:05 pm | |
| -Scuze, nu am avut intentia sa te jignesc. Vroiam doar sa fac un compliment. Am crezut ca as face un compliment, cel putin asta observasem la un film in dimensiunea a 3-a. Hm, totusi sunt o zana destul de tanara si nu prea stiu mare lucru despre celelalte specii. Mai am destul de mult pana la majorat. Noi zanele serbam majoratul la 100 de ani. | |
|
| |
Akary MEMBRU
Sex : Mesaje : 249 Kwan : 335 Localizare : When is the devil
| Subject: Re: Among the fires of hell Fri Jan 01, 2010 11:47 pm | |
| -Wow,la un secol ce tare : )) cei din dimenisunea a 3 a la 18 ani xD | |
|
| |
Yuto MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Fri Jan 01, 2010 11:49 pm | |
| - Quote :
- -Stii ca zambetul tau poate fi interpretat ca si cum ti-ai dori ca el s-o ia in serios? intreb cu o voce inocenta.
-Hai nu zau,nu iau asa ceva in serios si stiu ca Akary nu s-a referit la asa ceva...incearca sa n umai faci pe inocenta. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Sat Jan 02, 2010 12:51 am | |
| -Sanara, am glumit nu sunt chiar asa sensibila si cu siguranta nu asa inocenta pe cat s-ar crede. Ooo si uite cine s-a hotarat sa vorbeasca. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Sat Jan 02, 2010 3:08 pm | |
| Ca sa schimb un pic subiectul fiindca nu prea mai aveam idei de discutie le spun: -Pentru ca tot suntem aici as vrea sa va arat niste numere de magie. Gasesc repede un loc unde focul este destul de departe, si imi intind una din maini creand o sfera de foc care adea cu flacara vie insa era foc de culoare verde. -Indrazneste cineva sa isi bage degetul in sfera asta de foc? Spun eu. Scot o bucata de pergmant pe care o introduc in sfera si o scot dupa un minut la fel de intreaga. Explicatia e simpla. Acesta e un foc rece. Daca va bagati degetul veti simti ca si cum ati fi bagat degetul intr-un castron plin cu gheata. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Sat Jan 02, 2010 3:18 pm | |
| -Eu! Incerc eu. M apropii de sfera de foc, ma uit atent la degetul aratator dupa care imi bag degetul in foc. Cu adevarat simteam cum frigul imi patrunde prin piele. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Sat Jan 02, 2010 3:36 pm | |
| -Noi zanele folosim de obicei acest truc impotriva dusmanilor de fapt impotriva animalelor salbatice. Cream bariere din acest foc astfel castigand un anumit timp pana se prind si ele ca focul e inofensiv, timp in care ne putem face nevazute. Monstri din pacate nu pot fi pacaliti cu asa ceva. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Sun Jan 03, 2010 12:29 am | |
| Imi scot degetul din sfera de foc si il privesc cu atentie. -Mai vrea cineva sa incerce? Eu am testat terenul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Sun Jan 03, 2010 12:35 am | |
| -Dupa cum vedeti acest foc rece e inofensiv. Nu va arde si nu va raneste. Doar veti simti ca si cum a-ti baga degetul intr-un castron plin cu gheata. incerc eu sa le fac curaj. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Sun Jan 03, 2010 1:01 am | |
| -Se pare ca sunt cea mai curajoasa, spun chicotind. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Sun Jan 03, 2010 11:29 am | |
| -Mda asa se pare. Acum un alt truc al meu focurile bengale. Le spun eu si creez niste sfere de foc mici de culori diferite pe care le fac sa danseze in aer. Acum dupa ce ne-am distrat cred ca ar fi momentul sa mergem mai departe. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Wed Jan 27, 2010 6:56 pm | |
| -Unde mai departe? intreb uitandu'ma in jur. Totul arata exact la fel. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Wed Jan 27, 2010 7:04 pm | |
| -Pai cam la o mila spre nord, de aici. Exista ceva ce as vrea sa vad. Intracolo ma indrept eu. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Thu Jan 28, 2010 4:43 pm | |
| -Bene...si voi unde mergeti, ce faceti, Yuto, Akary? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Wed Feb 24, 2010 9:03 am | |
| Vazand ca Yuto si Akary nu mai raspund, incerc sa ii zaresc printre flacari. -Hm, Misa, se pare ca au sters-o. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Wed Feb 24, 2010 6:46 pm | |
| -Am zis eu ca e ceva intre astia 2, spun multumita. Vezi, nu e nevoie sa citesc minti ca sa'mi dau seama. Si acum? Ai treaba pe aici sau putem sa plecam? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Wed Feb 24, 2010 7:21 pm | |
| -Sigur ca am ceva treaba, doar nu as veni degeaba pe taramul acesta periculos. Exista o mina de diamante. Aceste diamante sunt foarte utile in magie. Spun eu facandu-i cu ochiul si zambindu-i cu subinteles Misei. Si chiar ma asteptam sa vad daca Misa macar banuia ceea ce gndeam despre acele diamante. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Among the fires of hell Sat Feb 27, 2010 5:23 pm | |
| -Si ai de gand sa achizitionezi cateva diamante, nu? intreb cu o voce suspicioasa si interesata in acelasi timp. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Sat Feb 27, 2010 6:44 pm | |
| -Da, asa e am de gand sa achizitionez cateva. Se folosesc la baghetele magice ca sursa de energie. Nu sunt diamante obisnuite ci o varietate de diamant foarte rara. Se slefuiesc in forma cilindrica li se da forma unor baterii, se lasa o vreme la soare sa se incarce apoi se introduc 2 asemenea baterii in bagheta ca intr-o telecomanda. Baghetele magice isi iau energia din 2 surse: energie solara si magia din degetele noastre. Baghetele le folosim destul de rar, pentru vraji ce necesita o cantitate mare de energie si foarte periculoase. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Among the fires of hell Thu Nov 15, 2012 8:03 am | |
| - Aha, ingana blonda incetisor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Among the fires of hell Thu Nov 15, 2012 8:13 am | |
| Ii zambesc bucurandu-ma ca intelesese. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Among the fires of hell | |
| |
|
| |
| Among the fires of hell | |
|