| My Rooom-Stay out | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Yuto MEMBRU
| Subject: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 12:56 am | |
| Am ajuns pe un hol ingust si intunecat mi se parea straniu ca observasem o ultima usa din capat intiparit nr 666 camera mea era chiar langa acea usa la nr 665 ,nemaidandu-i atentie am deschis usa m-am asezat pe pervazul din fata ferestrei rezemandu-ma de ea privind atent stropii d eploaie ce se ibeau violent de fereastra | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 12:59 am | |
| "Ce multi vecini noi avem" imi spun eu si bocanesc de cateva ori la usa cu numarul 665 | |
|
| |
Akary MEMBRU
Sex : Mesaje : 249 Kwan : 335 Localizare : When is the devil
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:01 am | |
| Am iesit din camera mea vazand ca este un nou vecin...m-am dus cu repeziciune spre usa camerei varfurile pantofilor cu toc inalt lovindu-se de usa.Am sunat la usa mai apoi improptiindu-ma cu un picior de perete | |
|
| |
Yuto MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:04 am | |
| M-am ridicat de pe pervaz traversand camera,nezicand nimic am deschis usa atintindu-mi privirea asupra celor doua fete : -Intrati va rog,am zis facandu-le semn din mana | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:08 am | |
| -....Erm pai mersi pentru invitatie am zis luand loc pe fotoliu -Dragut loc...,am zis catre tipul din fata mea | |
|
| |
Yuto MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:10 am | |
| -Mda nu ai pentru ce,am zis analizand-o din cap in picioare. -Vreti ceva de servit?,m-am oferit mai apoi | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:12 am | |
| -Ce?,am zis observandu-i privirea adpoi: -Nimic...am zis lasandu-m icapul pe spate apoi venindu-mi idee: -N-ai cumva vin rosu?un pahar te rog | |
|
| |
Yuto MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:14 am | |
| Am zambit sarcastic: -Eu sa nu am asa ceva?Acum aduc.... | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:15 am | |
| -Bine neneah mersi mult! -Debea astept sa-l gust | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:15 am | |
| -Tot vin rosu vreau si eu. spun zambind pentru ca imi placea aspectul tipului din fata mea. Eu sunt Misa, spun intinzandu-i mana | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:20 am | |
| Fiindca afara ploa cu galeata si nu aveam ce face urc la etajul 6 si si ciocanesc intai la usa camerei 666 dar vazand ca nu raspunde nimeni ciocanesc si la usa 665, gandindu-ma ca Akary ar putea fi la vecinul de alaturi, ce tocmai a sosit. | |
|
| |
Yuto MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:22 am | |
| -Venind cu trei pahare catre fete se oprii in fata tipei zicandu-i: -Incantat!Eu sunt Yuto poftim am zis catre Misa si poftim si tie | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:23 am | |
| -Mersi din nou,am zis intinzand mana -Ah,mda eu sunt Akary,am zis prieteneste -Si vezi ca bate cineva la usa ma duc sa deschid,am zis ridicandu-ma brusc de pe scaun. | |
|
| |
Yuto MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 1:25 am | |
| -Nu stai linistita!,ma duc eu ,inainte de a ajunge la usa m-am prezentat lui Akary -Imi poti spune Yuto si buna!ntra te rog | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 3:20 pm | |
| -Da' se putea sa nu fie si Sanara prezenta? aaa si mersi pentru vin Yuto, vampir cumva? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 3:23 pm | |
| -Daca va deranjaza prezenta mea, pot sa plec la fel de repede cum am venit. Scuze nu stiam ca e o intalnire privata doar intre vampiri. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 3:29 pm | |
| -Nu adica, pe mine nu, nu sunt eu gazda. Dar sa stii ca esti curajoasa sa stai intre trei vampiri. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 3:33 pm | |
| De fapt venisem doar sa vorbesc ceva cu Akary. Nu cred ca voi sta prea mult. | |
|
| |
Akary MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 3:39 pm | |
| -Da' de unde nici gand sa nu pleci Sanara!Yuto te primeste cu bratele deschise nu-i asa?,am zis uitandu-ma fix la el... -Ia loc!Deci ce vroiai s aimi spui? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Tue Dec 29, 2009 4:04 pm | |
| -Nu poti refuza o astfel de privire, ii spun baiatului dand din umeri. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Thu Dec 31, 2009 10:17 pm | |
| -Ca incercand sa lucrez la o potiune cu efect permanent care sa atenueze pofta de sange a vampirilor, am facut o prostie destul de mare. Am obtinut una cu efect taman invers si cat am lipsit din camera inevitabilul s-a intamplat. Acum avem cativa tantari vampir. Si potiunea i-a si marit un pic. Sunt cat un deget de mari. Desigur acum si apetitul pe masura. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Thu Dec 31, 2009 10:23 pm | |
| Incep sa rad in hohote, imi dau si lacrimile. -Sanara, nu te juca cu tantarii, mai ales cu tantarii vampir. spun razand in hohote. Ar trebui sa te muti din camera pana facem dezinsectia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Thu Dec 31, 2009 10:27 pm | |
| -Cred ca voi ramanee in camera ta, o noapte sau doua. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Thu Dec 31, 2009 10:35 pm | |
| -La mine?! vai ce onoare, te primesc cu placere, n-o sa mai sufar de foame. spun zambind diabolic dupa care ma puhneste iara rasul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My Rooom-Stay out Thu Dec 31, 2009 10:44 pm | |
| -Bine, mersi de gazduire. Spun u. Insa ocolind subiectul glumei. Stiam ca e doar o gluma si ca Misa nu mi-ar face rau. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: My Rooom-Stay out | |
| |
|
| |
| My Rooom-Stay out | |
|