Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: La FBI Fri Jul 21, 2017 1:09 am | |
| First topic message reminder :
Sanara:
Se parea ca cei de la FBI Utopia aveau nevoie de cineva care se putea micsora si de un demon sau inger intunecat. Pentru persoana cu putere de micsorare fusesem aleasa eu. Asa ca ii deleg atributiile mele regale surorii mele Katrina cat timp eu urma sa lucrez in FBI. in FBI mi se impusese insa o regula. Chiar imi placea regula. Sa fiu micsorata permanent cat timp voi lucra la ei. Chiar si in timpul liber sa raman micsorata. Ajung la FBI la interviu micsorata asa cum mi se spusese. Acolo cea care facea interviul era o domnisoara cu parul albastru inchis imbracata intr-o camasa alba si o fusta neagra. -Buna Sanara. Ce papusa draguta esti. Imi spuse ea. Urma interviul in care ma intreba de ce as vrea sa lucrez la ei, imi dadu un test iar testul suprem un test labirint pe o macheta. Intrasem in labirint si urma sa mi se masoar timpul in care voi gasi iesirea din labirint. Insa regula era sa trec neaparat si prin centrul sau. Desi existau 3 drumuri care erau bune si 7 care te blocau, din cele 3 bune doar unul singur trecea si prin centrul labirintului. O data angajata urma sa fiu predata unei colege cu care sa fac echipa si care sa aiba grija de mine. | |
|