| O zi ocupata | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O zi ocupata Fri Aug 04, 2017 8:29 am | |
| Era o perioada mai aglomerata acum cu tgreburi regale astfel ca nu mai aveam timp de distractie cu potiunea de micsorare. Stateam pe tron imbracata intr-o rochie roz de printesa si citeam documente pe care trebuia sa le semnez si in acelasi timp mai veneau zane si elfi la mine sa le rezolv anumite probleme sau sa le dau sfaturi. Apoi mai erau momente cand eram chemata in sala de sedinte. Insa la un moment dat cand ma intorc din sala de sedinte catre sala tronului sunt anuntata ca ar trebui sa plec in vizita in alt regat pentru o intalnire oficiala dar totdata atunci intra in sala tronului si o prietena. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: O zi ocupata Thu May 30, 2019 9:49 pm | |
| -Buna. Am auzit ca esti cam ocupata azi, dar am zis totusi sa verific. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O zi ocupata Fri May 31, 2019 1:41 am | |
| -Mda, acum tocmai trebuie sa zbor repede in alt regat. O sa am întâi o întâlnire diplomatica cu ambasadorul elfilor din Elfheim apoi un congres sau summit cum se mai numește cu regii, reginele, miniștri de interne si miniștri de externe si toți ambasadorii din toate regatele. Apoi când ma întorc in Fairytopia inca un summit mai mic cu toate micile regine sau ducese de colonii din toate orașele Fairytopiei.
P.S. Sanara era prințesă conducătoare a întregii Fairytopia.
Ducesele erau regine de colonii, echivalentul primarilor din lumea noastra sau echivalentul reginelor de colonii la furnici si albine. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O zi ocupata Fri May 31, 2019 10:10 pm | |
| -Bine atunci, revin alta data. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi ocupata Mon Jun 10, 2019 9:00 am | |
| nu-i nevoie. De fapt poti veni cu mine. Macar as avea companie pe drum. Ii spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O zi ocupata Tue Jun 11, 2019 7:52 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi ocupata Tue Jun 25, 2019 8:27 pm | |
| -Sigur nu ma incurci. Mi-ar prinde bine o companie pe drum. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O zi ocupata Tue Jun 25, 2019 8:33 pm | |
| - Bine atunci. Daca zici ca nu este nicio problema haide sa mergem. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi ocupata Tue Jun 25, 2019 9:07 pm | |
| Imi iau zborul, la inceput incet. | |
|
| |
sandel MEMBRU
Sex : Mesaje : 15 Kwan : 25 Varsta : 40 Localizare : vaslui
| Subject: Re: O zi ocupata Wed Jun 26, 2019 12:35 am | |
| Hiwa era acolo la castel spaland geamurile si se facea util in castel. ia vazut pe cei doi cum zburau si ia facut din mana ranjind la amandoi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O zi ocupata Wed Jun 26, 2019 12:50 am | |
| Ii zambesc si ii fac cu mana. Totusi imi era teama ca nu cumva baiatul surprins ca eu printesa il bag in seama, sa cada. Apoi imi amintesc ca era zan si nu va pati nimic. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O zi ocupata Wed Jun 26, 2019 1:17 pm | |
| | |
|
| |
sandel MEMBRU
Sex : Mesaje : 15 Kwan : 25 Varsta : 40 Localizare : vaslui
| Subject: Re: O zi ocupata Wed Jun 26, 2019 11:17 pm | |
| - buna si tie! Si ii face cu mâna ranjind in continuare si scapa găleata de apa pe jos făcând spuma peste tot. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O zi ocupata Wed Jun 26, 2019 11:23 pm | |
| - Ooopsyy. Ce de spuma sa facut pe aici | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O zi ocupata | |
| |
|