Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: O excursie Thu Aug 10, 2017 8:21 am
Talisman:
Eram inhamata la o trasura pe care urma sa o trag. Ma aflam in Gara asteptand sa vina trenul cu turisti. Pe langa alte trasuri trase de cai, trasura mea era una mai moderna si eu eram singurul unicentaur din zona. Cei care urmau sa intre in trasura mea castigase excursia la un concurs.
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
Subject: Re: O excursie Wed Nov 03, 2021 12:08 pm
Foxxy:
Impreuna cu sora mea Ayame hotarasem sa facem o plimbare prin acest tinut, sa vedem ce are de oferit. Desi eram destul de batrane, niciodata nu apucase sa calatorim in aceasta zona. Ii prind mana surorii mele mai mici si o ajut sa se urce intr-o trasura frumoasa si moderna.
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Subject: Re: O excursie Sat Nov 06, 2021 1:18 pm
Talisman:
Eram înhămată la trăsură. Văzând fetele care urcă le salut și le spun:
-Salut! Acest traseu e o cursă specială către Capitala Istorică Canterlot. Daca nu faceți parte din grupul turistic care a câștigat concursul nu am nici o problema sa urcați dar va trebui să plătiți cursa. Face 700 Kwan de persoana.
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
Subject: Re: O excursie Tue Nov 09, 2021 9:08 pm
Ayame:
Mi-am atintit ochii spre ea, acestia lucind. `Pentru noi este gratis` am spus, stiind ca puterile mele de constrangere functioneaza asupra oricarei fiinte care este mai tanara decat mine, eu avand peste 3000 de ani ,desi aratam ca de maxim 24.
Sanara OWNER
Subject: Re: O excursie Tue Nov 09, 2021 10:41 pm
-Stiu ce incercati sa faceti spun eu care fusesem antrenata sa nu ma uit direct in ochii altor persoane. -V-as lua bucuroasa pe gratis dar va trebui doar sa aveti rabdare. Daca vreti gratis va trebui sa asteptati sa ies oficial din tura si trasura fiind a mea, sunt libera sa fac ce vreau in afara orelor de lucru. Oricum nu dureaza mai mult de o ora. Ce ziceti daca peste o ora ne intalnim la Terasa l'Atmosphère de Feu. E chiar dupa colt la 100 metri de aici, la intersectia cu Green Street. Promit sa va ofer aceleasi servicii ca si turistilor. Nu creeti ca ati iesi mai in avantaj cu putina rabdare si fara sa fim stresati de alte persoane?