|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Ice ice baby Mon Aug 28, 2017 8:50 am | |
| Incep apoi sa patinez si sa fac cateva figuri. Printre toate figurile care le fac, inchei cu o saritura complexa, o pirueta cvadrupla dupa care patinaj alunecare intr-un singur picior spre marginea patinuarului din inertie, cu celalat picior tinandu-l ridicat la spate si cu mana de patina, intr-o pozitie un pic aplecat si aproape de margina patinuarului fac o scurta reverenta catre banca juriului care acum era goala dat fiind ca nu era vreo competitie, dupa care ma opresc la un milimetru inainte de margina patinuarului. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Ice ice baby Tue May 28, 2019 12:47 am | |
| Ce este aceasta tara a lui aslan? | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Ice ice baby Tue Jun 25, 2019 7:36 pm | |
| Acesta este un taram magic stapanit de un rege numit Aslan. Acest rege nu e om. E un leu vorbitor. Il vei vedea ca un omcu trup de om si cu cap de leu si coama lunga si deasa precum parul si barba unui vrajitori batran. Imbracat int-o pelerina regala si purtand o coroana de aur pe cap. | |
| Subject: Re: Ice ice baby Tue Jun 25, 2019 8:35 pm | |
| - Nu auzisem de el. Mersi de explicatie. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ice ice baby Tue Jun 25, 2019 8:47 pm | |
| -Putem merge la palatul lui daca vrei. Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Ice ice baby Wed Jun 26, 2019 1:37 pm | |
| - Sa-l intalnim? Da,miar placea. | |
| | | moonsun MEMBRU
Sex : Mesaje : 364 Kwan : 638
| Subject: Re: Ice ice baby Sun Aug 11, 2019 10:00 pm | |
| - Patinezi foarte bine, a spus Krystal, după ce a terminat o piruetă. Iar pentru cineva ce controlează gheața la perfecție, e destul de dureros, a zâmbit fals. Să zâmbească nu este tocmai ceva ce îi este în fire. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ice ice baby Fri Aug 16, 2019 1:27 am | |
| -Multumesc frumos ii raspund eu. | |
| Subject: Re: Ice ice baby Fri Aug 16, 2019 3:34 am | |
| - Daa...si mie imi place cum patinezi. Mi-ar plcea sa patinez si eu dar nu ma prea pricep. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ice ice baby | |
| |
| | | | Ice ice baby | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|