Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Un pom de Craciun special Thu Sep 27, 2018 7:20 pm
Noelle:
Eram expusa in vitrina la un magazin de plante din Piata Centrala unde se vindeau brazi de Craciun, fiind expusa intre alti brazi. Fiind o driada a brazilor aratam ca o fata imbracata intr-o rochie naturala din crengi de brad.
Langa mine se afla o pancarta care scria: Pom de Craciun Special si eram vanduta cu 5000 kwan. Fata de ceilalti brazi obisnuiti a caror preturi variau intre 300 si 2000 kwan.
Insa la radio se anunta reclama si stiam ca nu eram singura ci in fiecare magazin era cate o driada pusa la vanzare.
Reclama suna asa:
"Daca doriti ca sarbatorile de iarna sa fie cu adevarat speciale, daca nu aveti timp destul la dispozitie sau pur si simplu va doriti ceva special puteti cumpara un pom de Craciun special, o driada a brazilor. Va fi atat pomul de Craciun dorit cat si un veritabil ajutor in casa: Poate fi menajera, bona, sau asistent personal pe perioada sarbatorilor de iarna, nu ratati ocazia, vizitati acum cel mai apropiat magazin de plante si decoratiuni.
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 13, 2018 4:30 pm
Ma plimbam prin mall in cautrea unor noi decoratiuni pentru Craciun. In special decoratiuni de exterior.
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sun Jan 13, 2019 8:12 am
Noelle: Stateam in mall printre brazii de craciun naturali. Cand observ ca fata se uita spre vitrina ii zambesc. Speram sa vreasa intre in vorba cu vanzatorul sisa vrea sda ma aleaga pe mine.
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
Subject: Re: Un pom de Craciun special Wed Jun 12, 2019 4:15 am
Asun:
Il tineam de brat pe Orion, tarandu-l prin toate magazinele sa cumparam decoratiuni de craciun sa impododim palatul meu. -OHhhhhhh, vreau un brad cat mai mare! ii spuneam exact dupa ce ma uitasem prin vitrina si intrasem dupa in magazin sa negociez cu vanzatorul.
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Thu Jun 13, 2019 2:15 pm
Noelle:
Continuam sa stau drepti in vitrina magaznuusi sa ma uit inspre strada. Crengile mele care imi cresteau direct din trup erau legate cu o panglica de mijlocul meu ca un brau, pentru a le tine strans. Dar se putea vedea ca daca panglica ar fi desfacuta, coroana mea era una bogata si deasa.
Eu speram sa fiu cumparata de cineva si o data ajunsa la casa respectivului sau respectivei sa fiu decorata asemeni unui brad obisnuit. Avantajul era ca puteam fi ornata cu o instalatie luminoasa pe baterii pe langa beteala si globulete si sa fiu un Pom de Craciun viu si umblator si vorbitor si care sa socializeze cu gazdele si musafirii.
-Alege-ma pe mine. Strig eu din vitrina magazinului.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Wed Jun 26, 2019 2:39 pm
O voce ii atrasa atentia si se apropie de vitrina. - Pe ea o iau, ii spuse vanzatorului si scoase banii sa plateasca.
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Wed Jun 26, 2019 3:31 pm
Vanzatorul lua banii apoi ma impacheta intr-un sac tip plasa care sa imi protejeze crengile. Sac care ma acoperi total in afara de cap. Apoi lega sacul atat la nivelul gurii unde era gatul meu dar nu prea strans incat sa pot respira, o alta sfoara la mijloc tinandu-mi mainile pe langa corp si alta sfoara aproape de baza, tinandu-mi crengile legate de picioare la nivelul gleznelor. Vanzatorul si ajutorul lui ma luara pe sus si maasezara intr-o masina cu remorca, pe un cobor moiale in remorca masinii. Eram tratata ca un brad normal dar nu ma supara asta.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sat Oct 30, 2021 12:52 pm
Mersesem impreuna cu Orion inapoi acasa si cand il despachetasem putusem sa observ si eu ca este unul viu, ca este jumatate .. femeie? `Oh wow, asta e inedit. Uite Orion, avem un brad viu?` Orion isi scoase sabia si privii circumspect spre Noelle, fiind foarte sceptic. `Cine esti tu si care iti sunt intentiile?` intreba grav, el dorindu-si sa o protejeze pe Asun cu orice pret si trebuia sa se asigure ca nu era o amenintare pentru printesa.
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sat Oct 30, 2021 1:06 pm
-Ma numesc Noelle și sunt o driada. O driada a brazilor. Singura mea intenție e sa va ofer Sărbători de iarna speciale și unice. Voi sta cu voi până după Sărbători, până pe 7 ianuarie când va trebui să mă întorc la familia și prietenii mei din pădure.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sat Oct 30, 2021 1:32 pm
Vazand ca nu reprezinta un pericol, Orion isi puse sabia la locul lui si se posta in spatele lui Asun care inca o analiza pe driada. `Si ia zi, de obicei te impodobesti singura sau cei care te au de sarbatori o fac ei?`
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sat Oct 30, 2021 1:52 pm
-A doua varianta. Vreau sa las inspirația voastră să lucreze. Eu contribui cu faptul că spre deosebire de un brad obișnuit care sta, eu mă pot mișca și pot fi un ajutor in casa. Va pot ajuta la bucătărie, va pot cânta colinde, pot avea grijă de copii dacă aveți, si cel mai important voi fi o prezență superbă la petrecerea din seara de Crăciun și cea din seara de revelion. Și spre deosebire de voi eu nu am problema sa dorm in picioare.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sat Oct 30, 2021 2:36 pm
Orion nu se putu abtine si bufni in ras, facand-o iar imbufnata pe Asun. `Imi cer scuze, domnisoara Driada. Nu radeam de dumneavoastra. Ci doar ideea ca micul plod rasfatat, Asun, ar putea avea vreodata copii` isi ceru el scuze serios si isi pleca capul in semn de iertare. Asun ii intoarse spatele suparata si se uita la Noelle. `Tembelul asta m-a indispus! Crezi ca, daca tot esti aici, poti incepe cu niste colinde? Vreau sa ma inveselesc. Dupa ma apuc sa te impodobesc impreuna cu servitorii mei.`
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sat Oct 30, 2021 4:04 pm
Incep sa ii cant cateva colinde cu vocea mea frumoasa.
Abia asteptam ca apoi sa fiu impodobita cu decoratiuni de brad.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sat Oct 30, 2021 4:41 pm
Asun isi lua pozitia lotusului si asculta colindele relaxandu-se. Dupa aceea batu din palme si servitorii ei venira cu toate decoratiile de Craciun. Avea foarte multe si erau deosebite. Reusii sa-l convinga pana si pe Orion sa participe la impodobire.
`Cum ti se pare Noelle?` o intreba si ii aduse o oglinda ca sa se poata vizualiza de sus pana jos.
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Sat Oct 30, 2021 5:25 pm
-Foarte frumos. Imi place. Multumesc frumos. Sper ca si voi v-ati simtit super in momentul cand ma-ati impodobit. Incep sa merg apoi prin casa cu pasi usori. -Se pare ca ati facut bine. Ornamentele stau bine fixate. Voi ramane asa impodobita pana dupa Anul Nou. Acum sa mergem la bucatarie sa va ajut cu un desert. O reteta din orasul meu ascuns in padure. Fursecuri cu jumatate ciocolata cu crema de fructe de padure. Aceste fursecuri vor fi taiate in diferite forme dorite ce au legatura cu Craciunul.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Mon Nov 01, 2021 7:28 pm
`Ne bucuram ca iti place. A fost o munca de echipa si noi ne-am simtit bine intrand in spiritul sarbatorilor cu impodobirea ta.` Asun zambise si o urmase pe driada la bucatarie. `Si in ce consta aceasta reteta?`
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Mon Nov 01, 2021 8:20 pm
-Pai ingredientele sunt ingrediente din padure.
350 g fructe de padure (zmeura, mure, fragute) 2 oua de gaina de munte 150 g miere 200 g unt obtinut din lapte de caprioara 450 g faina obtinuta din fructe de roscove Un praf de sare 20 grame praf de copt handmade (folosim 25 g de sare de lămâie din fructele de lamai salbatic, 125 g de amidon de cartofi salbatici si 75 g de drojdie home made din apa pura de izvor si faina de orez rosu) 2 litri lapte caprioara 300 g Cacao din arborele de cacao. 100 g Stafide din pom de stafide (un soi de merisor de padure) 250 g Miez de Nuci
Si ultimul ingredient pentru fursecuri o fiola de esenta de vanilie din nectarul florii de vanilie.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Mon Nov 01, 2021 8:44 pm
`Nu stiu daca am toate aceste ingrediente la castel, dar ii pot trimite pe servitorii mei sa faca rost ca sa putem face acest desert impreuna.`
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Mon Nov 01, 2021 8:54 pm
-Pai iti poti trimite servitorii in satul Hoxwell un sat de vrajitoare din adancul Padurii de Est. Nu stiu cum numiti voi padurea la care ma refer eu dar noi o numim Padurea de Est fiindca avem ca reper Batranul stejar de 1000 de ani de pe Stanca Alba. Iar padurea se afla in directia soarelui rasare cand te afli la umbra batranului stejar in varful de munte numit Stanca Alba. La fel noi numim varful de munte astfel datorita iluziei optice a razelor solare ce se reflecta de obeliscul din piatra de stanca.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 4:42 pm
`In regula. Orion tu te ocupi de ghidarea lor catre Padure, caci tu esti omul meu de baza.` Orion facu o plecaciune in semn ca inteleasa noul ordin al printesei si se duse sa adune suficienti servitori pentru a se desfasura cat mai repede operatiunea de facut de rost al ingredientelor. Asun ramase in bucatarie impreuna cu Noelle. `Ce ar fi sa stam de vorba pana se intorc ei ca sa treaca timpul mai repede?`
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 4:45 pm
Noelle:
-Desigur. Spun eu.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 4:57 pm
Asun:
`Incep eu prima un subiect, hmmm...` isi freca barbia ganditoare. `Ai un iubit? Sau la specia voastra nu exista masculi? Scuze, nu am mai intalnit o driada pana acum si nu stiu exact cum stau lucrurile.`
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 5:40 pm
Noelle:
-Nu exista driade masculi dar putem avea iubiti printre zei sau semizei. Cu ei suntem compatibilie. Uneori mai putem avea ca iubiti elfi insa deosebirea dintre noi si ei, e ca elfii nu ne pot genera urmasi si cei 500-1000 ani ai lor sunt prea scurti pentru viata noastra de 5000-7000 uneori 9000 si in putine cazuri 10 000 sau chiar 11 000 ani. Pe de alta parte viata noastra e prea scurta in fata vietii nemuritoare a zeilor.
Venom PREMIUM MEMBER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 5:48 pm
Asun:
`Oh, inteleg. Insa am o curiozitate, cum va..` privii un pic confuza catre partea ei de jos, unde era copac si nu vedea niciun organ reproducator. `Cum va inmultiti?`
Sanara OWNER
Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 5:57 pm
-Nu avem organ reproducator clasic. Ne reproducem din dragoste divina. Daca un zeu ne binecuvanteaza cu sarutul iubirii adevarate, ne putem inmulti. Inflorim, facem fructe cu seminte si plantam semintele. In cazul meu vor fi niste conuri de brad iar din conurile de brad vor iesi majoritatea brazi normali dar in unii dintre ei, vor creste alte driade.