Author | Message |
---|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 6:00 pm | |
| `Asadar singurele fiinte cu ajutorul carora va puteti reproduce sunt Zei? Dar ce se intampla daca o driada se indragosteste de alta specie? A existat vreodata un astfel de caz??` | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 6:21 pm | |
| -Da, zei si Semizei sunt singurele fiinte cu care ne putem reproduce. Si da au existat cazuri de driade care s-au indragostit de elfi, zani sau chiar vrajitori. Nu se intampla nimic deosebit. Pot avea un mariaj fericit si adopta copii. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Un pom de Craciun special Tue Nov 02, 2021 8:38 pm | |
| `Am inteles. Cazul tau cum este? Ai intalnit pana acum pe cineva special?` | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Un pom de Craciun special Wed Nov 03, 2021 10:13 am | |
| -Nu, inca nu am intalnit pe nimeni special. Inca nu mi-am facut iubit dar am tot timpul din lume. Poate ca cel special mie inca nici nu s-a nascut si se va naste secolul urmator. Nu degeaba avem durata de viata asa mare, una echivalenta cu a copacilor milenari. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Un pom de Craciun special Wed Nov 03, 2021 11:46 am | |
| ` Vai, dar mi se pare o pierdere de timp sa stai atata singura. Orice femeie are nevoie de afectiunea unui barbat si de protectia lui, am fost creati sa avem perechi. Eu in locul tau n-as astepta sa treaca un secol si as incerca sa imi fac pe cineva.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un pom de Craciun special Thu Nov 04, 2021 7:11 pm | |
| -Eu cred ca in cazul vostru e simplu dar si complicat in acelasi timp. Voi fetele din alte specii cautati sa atrageti baietii ca un magnet si de multe ori se intampla sa dati peste diverse caractere cu minusuri, dar reusiti sa treceti peste. Noi suntem convinse ca adevarata persoana destinata ne va sosi. Si in plus chiar daca am lega relatii cu elfii sau alte specii, acestea ar fi efemere, fie nu traiesc ei atat de mult catt noi, fie cand apare iubirea adevarata, zeul sau semi-zeul, ar trebui sa frangem inima unui muritor. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Un pom de Craciun special Thu Nov 04, 2021 7:45 pm | |
| ` Tu stii mai bine ... cum functioneaza pentru tine ma refer. Eu sunt convinsa ca pentru a atrage persoana potrivita mai intai trebuie sa dai si rateuri.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un pom de Craciun special Fri Nov 05, 2021 2:16 am | |
| -Eu cred ca in lumile noastre, legile naturii pot fi diferite. Dar insa nu as refuza daca cineva dintre zei sau semizei m-ar invita undeva. E posibil ca el sa fie cel asteptat. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Un pom de Craciun special | |
| |
|
| |
| Un pom de Craciun special | |
|