Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Un pom de Craciun special  - Page 2 EmptyUn pom de Craciun special  - Page 2 OIPUn pom de Craciun special  - Page 2 Empty 
Sujata
Un pom de Craciun special  - Page 2 EmptyUn pom de Craciun special  - Page 2 OIPUn pom de Craciun special  - Page 2 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu
Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară
Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

Un pom de Craciun special

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Un pom de Craciun special  - Page 2 Empty
PostSubject: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeThu Sep 27, 2018 7:20 pm

First topic message reminder :

Noelle:

Eram expusa in vitrina la un magazin de plante din Piata Centrala unde se vindeau brazi de Craciun, fiind expusa intre alti brazi. Fiind o driada a brazilor aratam ca o fata imbracata intr-o rochie naturala din crengi de brad.

Langa mine se afla o pancarta care scria: Pom de Craciun Special si eram vanduta cu 5000 kwan. Fata de ceilalti brazi obisnuiti a caror preturi variau intre 300 si 2000 kwan.

Insa la radio se anunta reclama si stiam ca nu eram singura ci in fiecare magazin era cate o driada pusa la vanzare.

Reclama suna asa:

"Daca doriti ca sarbatorile de iarna sa fie cu adevarat speciale, daca nu aveti timp destul la dispozitie sau pur si simplu va doriti ceva special puteti cumpara un pom de Craciun special, o driada a brazilor. Va fi atat pomul de Craciun dorit cat si un veritabil ajutor in casa: Poate fi menajera, bona, sau asistent personal pe perioada sarbatorilor de iarna, nu ratati ocazia, vizitati acum cel mai apropiat magazin de plante si decoratiuni.

Un pom de Craciun special  - Page 2 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

Mesaje Mesaje : 1996
Kwan Kwan : 4230
Localizare Localizare : fairy land

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 02, 2021 6:00 pm

`Asadar singurele fiinte cu ajutorul carora va puteti reproduce sunt Zei? Dar ce se intampla daca o driada se indragosteste de alta specie? A existat vreodata un astfel de caz??`

Un pom de Craciun special  - Page 2 O5gHO46

Un pom de Craciun special  - Page 2 RDrO7Zq
Back to top Go down
https://www.google.ro/
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 02, 2021 6:21 pm

-Da, zei si Semizei sunt singurele fiinte cu care ne putem reproduce. Si da au existat cazuri de driade care s-au indragostit de elfi, zani sau chiar vrajitori. Nu se intampla nimic deosebit. Pot avea un mariaj fericit si adopta copii.

Back to top Go down
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeTue Nov 02, 2021 8:38 pm

`Am inteles. Cazul tau cum este? Ai intalnit pana acum pe cineva special?`

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeWed Nov 03, 2021 10:13 am

-Nu, inca nu am intalnit pe nimeni special. Inca nu mi-am facut iubit dar am tot timpul din lume. Poate ca cel special mie inca nici nu s-a nascut si se va naste secolul urmator. Nu degeaba avem durata de viata asa mare, una echivalenta cu a copacilor milenari.

Back to top Go down
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeWed Nov 03, 2021 11:46 am

` Vai, dar mi se pare o pierdere de timp sa stai atata singura. Orice femeie are nevoie de afectiunea unui barbat si de protectia lui, am fost creati sa avem perechi. Eu in locul tau n-as astepta sa treaca un secol si as incerca sa imi fac pe cineva.`

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeThu Nov 04, 2021 7:11 pm

-Eu cred ca in cazul vostru e simplu dar si complicat in acelasi timp. Voi fetele din alte specii cautati sa atrageti baietii ca un magnet si de multe ori se intampla sa dati peste diverse caractere cu minusuri, dar reusiti sa treceti peste. Noi suntem convinse ca adevarata persoana destinata ne va sosi. Si in plus chiar daca am lega relatii cu elfii sau alte specii, acestea ar fi efemere, fie nu traiesc ei atat de mult catt noi, fie cand apare iubirea adevarata, zeul sau semi-zeul, ar trebui sa frangem inima unui muritor.

Back to top Go down
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeThu Nov 04, 2021 7:45 pm

` Tu stii mai bine ... cum functioneaza pentru tine ma refer. Eu sunt convinsa ca pentru a atrage persoana potrivita mai intai trebuie sa dai si rateuri.`

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitimeFri Nov 05, 2021 2:16 am

-Eu cred ca in lumile noastre, legile naturii pot fi diferite. Dar insa nu as refuza daca cineva dintre zei sau semizei m-ar invita undeva. E posibil ca el sa fie cel asteptat.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Un pom de Craciun special    Un pom de Craciun special  - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Un pom de Craciun special
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2