| La cinema | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: La cinema Thu Apr 18, 2019 1:42 pm | |
| Eu si sora mea hotarasem sa mergem sa vedem un film la cinematograful din Piata Centrala. Eu bausem potiunea de micsorare si acum eram in buzunarul rochiei surorii mele. Sora mea purta o rochie rosie lunga pana la glezne cu un decolteu in forma de V, cu volanase si cu buzunare cu fermoare la nivelul fustei. Volanasele rochiei acopereau buzunarele astfel ca nu se cunostea ca rochia ar avea buzunare. Eram incantata sa ma aflu ascunsa intr-un buzunar al rochiei si ca voi fi introdusa in mod clandestin in sala de cinema.
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: La cinema Tue May 28, 2019 12:11 am | |
| Si Ioana venise la cinema.ABia a;tepta sa vada filmu kiar daca era singurica | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1115 Kwan : 1550 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:48 am | |
| Katrina:
-Buna fetelor. Spuse ea adresandu-se celor două. In timp ce zâmbea. Katrina ceruse un singur bilet si apoi după ce si celelalte fete isi cumparara biletele si după ce trecuseră de paznicul care rupea biletele si ajungem in zona de bar, Katrina își baga mana oe sub volănașele rochiei si ma scoase din buzunar pentru a maxarata celor doua fete. -Ea e sora mea Sanara. Am strecurat-o subtil după cum vedeți. -E vorba de o potiune de micșorare cu efect de câteva ore. Explica ea. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 4:15 pm | |
| E horror filmul?? Daca da, ma tine cineva de mana? Mie imi e frica la filmele horror. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 6:54 pm | |
| -Da. Si te voi tine eu. Ah te vei speria rău caci e 7D adică un 3D sau 4D mult mai evoluat. Un film 3D in care scaunele se mișca, si ai elemente precum ala care te stropeste. Ei bine pe lângă astea 7D este supremația. Personajele par ca ies din ecran. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 7:10 pm | |
| Merci ca esti cu mine.Oh pai de e asa evoluat o sa ma sperii foarte tare. Dar sper totusi sa fie bun filmu sa aibe o poveste faina | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 7:45 pm | |
| -Iti garantez ca va avea o poveste frumoasa. Spuse Katrina in timp ce merse la bar sa comande 2 portii extra mari de floricele. Plati si lua cele doua galetuse de floricele aruncandu-ma intr-una din ele. Apoi ii dadu una dintre galetuse lui Ioana. Apoi mai cumpara 2 portii de suc. -Asta e pentru tine. Spuse Katrina dandu-i o galetusa de floricele si un pahar de suc. -Stiam ca era exclus sa fiu confundata cu floricelele deoarece eram foarte mare in comparatie cu ele dar eram suficient de mica sa fiu ascunsa printre ele avand dimensiunea a aproximativ jumatate din inaltimea galetusei. Ideea de a fi ascunsa in galetusa de floricele era pentru a mai trece de un eventual control inainte de a intra in sala de cinema. Nu stiam insa daca acum eram in galetusa lui Katrina sora mea sau a lui Ioana. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 8:49 pm | |
| -Multumesc,spuse luand galetusa ei de florocele si indreptandu-se impreuna cu noile ei prietene sa vada filmul mult asteptat ce avea o tehnologie avansata pe care fata no mai intalnise pana acum. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 8:57 pm | |
| O data intrate in sala de cinema si o dată ce Katrina si Ioana se așezaseră pe scaune, eu îmi scot capul dintre floricele. Constat ca eram in găletușa lui Ioana. -Ha, se pare ca am nimerit in găletușa ta. Ii spun Ioanei. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 8:58 pm | |
| -Da,asa se pare, aprobase ea. Vezi bine? intreba si lua cu grija o floricica,avand atentie sa n-o loveasca pe cealalta zana cand o lua. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:03 pm | |
| -Vad bine. Si e relaxant aici printre floricele. Spun eu stand cu fața la ecran. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:04 pm | |
| -Cred ca si mirosul e foarte placut. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:09 pm | |
| -Da, mai ales ca il simt mai intens. Spun eu, lasandu-ma mai in jos. Stăteam in șezut având sub mine aproape jumătate din floricele si celelalte floricele in jurul meu, fiind ingropata până la gât in floricele. Mi se vedea doar capul. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:14 pm | |
| Aproba si se uite la ecran acum ca se terminasera toate reclamele si incepea filmul. Avea ochelarii pusi si rase cand scaunul se misca cu ele facand ceea ce e in film sa para asa real. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:21 pm | |
| Aveam si eu o pereche de ochelari 3D pe mărime pentru păpuși. Se părea ca apăruseră si din aceia si erau perfect funcționali. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:24 pm | |
| -Ai avut noroc ca sau inventat si ochelari mici, asha poti sa vezi si tu filmul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:30 pm | |
| -Mda. Spun eu. Urmărind cu atenție filmul. Eram așa cuprinsa in film încât uitasem unde sunt si ajung sa ma sperii de degetele lui Ioana când își lua o altă floricica. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Thu May 30, 2019 9:40 pm | |
| Ioana incepu sa se sperie si ea si isi puse mainile la ochi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Fri May 31, 2019 1:22 am | |
| Ma uitam atenta la film si începusem sa ma sperii si eu de secventele din film. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Fri May 31, 2019 2:33 am | |
| -E infricosator,filmul,dar totusi in acelasi timp imi si place, soptesc catre noile mele prietene incercand sa nu deranjez restul salii. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Fri May 31, 2019 2:57 am | |
| -Ma bucur ca îți place. Spun eu si iau si eu o floricica la ronțăit in timp ce continui sa ma uit la film. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Fri May 31, 2019 10:14 pm | |
| - Nu ma simt prea bine...cred ca o sa vomit..am mancat prea multe floricele..zise si isi duse mainile la gura, inverzindu-se toata la fata. Ajutor, nu am aeer!! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La cinema Mon Jun 10, 2019 1:06 pm | |
| Katrina:
Eu o iau si ii fac manevra Helmich banuind ca se innecase cu o floricica.
Last edited by Sanara on Tue Jun 11, 2019 7:57 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: La cinema Tue Jun 11, 2019 7:52 pm | |
| Reusi sa scuipe floricica ramasa in gat dupa tusind de cateva ori. -Multumesc! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: La cinema | |
| |
|
| |
| La cinema | |
|