| o zi ca oricare alta | |
|
|
Author | Message |
---|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: o zi ca oricare alta Mon Jun 03, 2019 6:48 pm | |
| Asun era in palatul ei dupa ce avusese o dimineata groaznica. Toate felurile de zane rele si alte creaturi ale intunericului cu 1000 de nemultumiri. Uneori era greu sa le faca pe plac la toti. - Orion! Maseaza-mi picioarele, sunt obosita, il ruga pe garda si servitorul ei principal care ingenunche langa ea si ii masa picioarele tacut. - Esti frumos tu asa, Ori. Ar trebui sa iti gasim o fata, chicotii ea jucandu-se in parul lui lung. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Mon Jun 03, 2019 6:51 pm | |
| Sanara:
Ma duc la palatul lui Asun pentru niste formalități regale. Aveam o sacoșă cu niste acte. Bat la ușa palatului. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Mon Jun 03, 2019 7:07 pm | |
| Asun ridica mana si una din servitoare deschise, facu o plecaciune si o invita pe Sanara inauntru. - Te pot ajuta cu ceva? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Mon Jun 03, 2019 7:56 pm | |
| -Da. Sa semnezi aceste decrete regale. Of ma gândesc la istorie. Înainte a fost un tărâm ce făcea parte din Fairytopia dar un război l-a divizat. Războiul a fost încheiat pe jumătate doar. Acum e necesar acordul ambelor prințese pentru decizii importante. Aici avem așa:
1. Decretul privind majorarea fondului pentru dotarea gărzilor regale cu tactica defensivă 2. Decretul privind majorarea fondului de investitii in domeniul agricol si apicol pentru a cumpara utilaje performante care sa ușureze munca elfilor fermieri si a zanelor apicultori 3. Decretul privind limitarea perioadei de vanatoare. Deja centaurii, elfii si alte rase vânători înnăscuți au vânat prea mult anul acesta. Ii explic eu.
Last edited by Sanara on Tue Jun 04, 2019 9:09 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Mon Jun 03, 2019 9:44 pm | |
| - Orion? il facu semn sa se opreasca din masaj si barbatul solid se ridica, mergand intr-un mod pasnic catre Sanara si facand un gest sa ii arate decretele. Pe langa faptul ca o proteja pe Asun, Orion era si consilierul ei regal. Isi scoase o pereche de ochelari de vedere din buzunar si verifica toate decretele. - Cred ca sunt in ordine, Majestate, ingana si i le intinse pentru a le semna. - Scuza-ma! Unde imi e ospitalitatea...te servesc cu ceva? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Tue Jun 04, 2019 9:10 am | |
| -Sigur, orice dorești. Nu as putea cere eu ceva anume. Ii răspund eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Tue Jun 04, 2019 6:06 pm | |
| Se ridica chiar ea, fiind foarte scunda pe langa gardianul ei. Turna ceai de macese in doua cescute si puse zahar, iar una i-o dadu ei. - Sper sa-ti placa. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Thu Jun 13, 2019 5:52 pm | |
| -Imi place ceaiul de macese. Multumesc. Spun eu, luand cescuta. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Wed Jun 26, 2019 2:33 pm | |
| - Si mie. Desi sunt multi care nu prefera acest gust mie imi place mult | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Wed Jun 26, 2019 2:55 pm | |
| -Nu cred sa exista ceai care sa nu imi placa. Imi plac toate sortimentele. Spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: o zi ca oricare alta Sat Oct 30, 2021 12:56 pm | |
| `Serios ? Asta e bine, sa stii. Ceaiurile sunt foarte bune. Curata corpul, ajuta la digestie. Eu sunt mai fandosita asa de felul meu si nu prea imi plac toate soiurile de ceai ca sa fiu sincera.` | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: o zi ca oricare alta | |
| |
|
| |
| o zi ca oricare alta | |
|