Author | Message |
---|
Maricica MEMBRU
Sex : Mesaje : 166 Kwan : 138
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Fri Jun 07, 2019 10:14 pm | |
| pai da eu kred ca doar s-a oftikat | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Fri Jun 07, 2019 10:23 pm | |
| Posibil, nu stiu ce sa zic. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 1:08 am | |
| - Maricica wrote:
- pai da eu kred ca doar s-a oftikat
cine sa se oftice? voi va uitati la cat de prost scrieti in limba romana? fereasca natura de agramati | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 1:15 am | |
| Nu sunt agramati. Eu vad scris in limbaj de chat. Dar pot scrie si corect romaneste si asa fac in incinta RPG-ului. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 1:26 am | |
| totusi, una din regulile forumului era sa nu se foloseasca limbaj de chat pana si la rpg folosesc acel limbaj
| |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 2:56 pm | |
| - summer. wrote:
- Maricica wrote:
- pai da eu kred ca doar s-a oftikat
cine sa se oftice? voi va uitati la cat de prost scrieti in limba romana? fereasca natura de agramati Si mai nou ne jignesti? Dragut din partea ta sumer. | |
|
| |
red.jewel MEMBRU
Sex : Mesaje : 75 Kwan : 250 Varsta : 34 Localizare : Mooooon
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 3:01 pm | |
| Vorbeste inteleapta si invatata din tine. Macar eu am o problema da scrii doar ce iti convine. Esti nesimtita, vi si ne jignesti cand la tine pe forum e plin de greseli. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 3:14 pm | |
| Red.jewel atenție. Nu jigni si tu înapoi. Știi vorba aia. Deșteptul cedează primul. Eu as zice sa nu ne complicam sa ajungem la jigniri reciproce fara sfârșit.
Cat despre greșelile la care te referi sunt ale lui Shadow care nu am apucat sa le corectez si probabil are aceeași problema ca si tine dar nu l-am întrebat pentru a nu il jigni.
Mai e si Brad Miller care e șofer si scrie si el in graba când are putin timp. | |
|
| |
red.jewel MEMBRU
Sex : Mesaje : 75 Kwan : 250 Varsta : 34 Localizare : Mooooon
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 3:22 pm | |
| Niu am jignito, am zis adevarul. Da nu pot acuma sa tac asa, cand ne face agramati. Oricum ea nu ma intereseaza da sa inceteze cu nesimtirile. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 3:33 pm | |
| Probabil daca ar fi ignorata. Altfel se va ajunge la cearta la fel ca si cu acele persoane acum câțiva ani. | |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 3:44 pm | |
| Samra, ideea e ca nu e oki ca ra sa jigneasca si noi sa stam si sa acceptam stii ce zik? e normal sa reaktionam k suntem oameni.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 4:03 pm | |
| Da. Stiu ce spui.
Ah da încă ceva. De acum orice post ce conține jigniri v-a fi șters. Sunteți de acord? Indiferent cui aparține. Pentru a nu se aprinde o cearta. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 6:17 pm | |
| eu sunt de acord la fel trebuie sa se faca si cu postarile tip chat, ca doar suntem pe forum, nu pe cine stie ce chaturi si nu va mai ofticati atata, pentru ca nu rezolvati nimic | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! Sat Jun 08, 2019 6:18 pm | |
| cel mai bine e ca acest topic sa fie inchis | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: CUM E POSIBIL?!?! | |
| |
|
| |
| CUM E POSIBIL?!?! | |
|