Kayako MEMBRU
| Subject: Hey kids >;d< Wed Dec 30, 2009 8:24 pm | |
| Traiesc intr-un oras pe nume Oltenita:| -plin de cocalari -plin de piti -plin de gunoaie -o saracie de oras -un oras stupid lista continua
Numele meu este Alina, insa as vrea sa imi ziceti : -Bizzie -Ally -Kido -Melcuta si cam atat. Nu va convine ma doare'n cur
Atentie, urmatoarele cuvinte pot fi plictisitoare pentru voi, dar daca vreti sa aflati mai multe despre mine sunteti siliti sa cititi...si acum sa incep cu ce imi place: -nebunia -prostia -emo -sa rad -acadelele -petrecerile -bomboanele -guma -muzica -sa cant...sunt afoana dar nu contaeaza -Kipi -Tokio Hotel -Bill -Tom -sa leneveasca -sa aiba prieteni -merele -rozul -papusa Fifi -sa fiu happy -cariocile -fic-urile -culorile -negru' -chestii ciudate -cainii -sa ies afara -An Cafe -sa imi traiesc viata -tupeul -America,Germania,Japonia Cred ca atat
Bizz' e cretina Bizz' e tampita Bizz' e nebuna Bizz' isi iubeste prieteni Bizz' il iubeste pe Bill Bizz' e suparata ca nu e din Germania Bizz' e amuzanta Bizz' iubeste lucrurile misto Bizz' e mai mereu happy Bizz' iubeste Bizz' e nascuta pe 8 aprilie Bizz' iubeste cainii Sharpey Bizz' stie ca nu stie sa scrie rasa de caini de mai sus Bizz' e oribila Bizz' e stresanta Bizz' e de treaba Bizz' e de incredere Bizz' e un kid mic Bizz' e afoana Bizz' se cearta des cu ma'sa Bizz' e mai mereu pe mess Bizz' e afara pe la ora 4 Bizz' e obsedata de ras Bizz' e obsedata de Bill si Tokio Hotel Bizz' e nestiutoare Bizz' e mai mereu cu capu'n nori Bizz' uraste piti Bizz' injura mereu Bizz' e creativa Bizz' are imaginatie Bizz' are fobie la paienjeni Bizz' uraste mass'urile Bizz' uraste prostii][aia in sensu rau][ Bizz' e obsedata de roz Bizz' iubeste Avatar Bizz' vrea sa moara in unele momente Bizz' se sperie de chestii horror Bizz' e obsedata de jurnal Bizz' e obsedata de forumu' asta Bizz' e dificila in unele cazuri Bizz' nu mai stie ce sa zica Si atat.Cred Persoanele dragi: *Iuliz-pentru ca este foarte de treaba si o cunosc de mica, si o iubesc *Devy- e cretina si o iubesc *Skizo-e de treaba si e sormea *Denu-e ff de treaba si ma inteleg bine cu ea si, o iubesc *Georga-pentru ca e super de treaba, vorbesc mult cu ea pe mess si o iubesc >;d< *Mariaaa-pentru ca o iubesc =P Mda...si cam atat. Intrebari? | |
|
Akary MEMBRU
Sex : Mesaje : 249 Kwan : 335 Localizare : When is the devil
| Subject: Re: Hey kids >;d< Wed Dec 30, 2009 8:32 pm | |
| Hey,hey ! welcome here have fun & new friends ^^ Acomodare placuta intrebari just one: ~Si tie iti place Rosario+Vampire asa-i? | |
|
Kayako MEMBRU
| Subject: Re: Hey kids >;d< Wed Dec 30, 2009 8:33 pm | |
| | |
|
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Hey kids >;d< Wed Dec 30, 2009 9:32 pm | |
| hey bun venit si toate celelalte. Kyoko cumva? | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Hey kids >;d< | |