|
Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Alaturi de dragoni Wed Jun 26, 2019 9:11 pm | |
| -Ce trofeu vad aia la tine? Esti doar o zana. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Alaturi de dragoni Wed Jun 26, 2019 9:22 pm | |
| -Da sunt doar o zana dar am fost ostaticul unuia adineauri, sigur altii care au urmarit scena au vazut ca Acnologia l-a invins dar vor vrea sa ma recupereze, isi vor cere revansa. Asa sunt dragonii. O data ce te au in gheare, daca au disputa tu pici la mijloc, devii trofeul unei lupte mari. Acum vor incerc mai multi sa ma recupereze de la Anologia. | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Alaturi de dragoni Wed Jun 26, 2019 9:28 pm | |
| Acnologia se uita la ea atent si o ia de talie, ridicand-o deasupra capului sau si o tine bine, strigand ca sa se faca auzit cat mai departe cu putinta: -HEI! CINE O VREA? VI-O DAU PENTRU O SINGURA FRUNZA! -Ce tot faci?! -Schimb. Nu se vede? Am mai mare nevoie de o frunza decat de zana asta cu gura mare. -Las-o jos. Acum! Cand ii aude tonul Annei, Acnologia face exact cum i s-a zis si o lasa jos pe Sanara, facand un pas in spate. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Alaturi de dragoni Wed Jun 26, 2019 9:44 pm | |
| -Si de ce nu rupi o frunza dintr-un copac? Intreb eu. Poti zbura oricand intr-un parc sauu padure si sa te servesti cu o frunza. Spun eu. Intre timp vreo 7 capete de dragoni ascunsi in jur se ivira. -Iar noi avem chef de un meci de lupte si cine castiga o ia pe zana. Spusera ei. | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Alaturi de dragoni Wed Jun 26, 2019 9:56 pm | |
| -Atunci luptati-va intre voi si eu ma bat cu castigatorul si la final cel care ramane in picioare ia zana. Ce ziceti? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Alaturi de dragoni Wed Jun 26, 2019 10:02 pm | |
| Dragonii fura de acord si incepura sa se bata intre ei. | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Alaturi de dragoni Wed Jun 26, 2019 10:04 pm | |
| In timp ce aia se bateau ca orbii, Acnologia le ia pe Anna si Sanara si pleaca in mare liniste de acolo. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Alaturi de dragoni Wed Jun 26, 2019 10:12 pm | |
| -Mersi. Spun eu. Acum ce vreti sa facem? Intreb eu pe Anna si Acnologia | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Alaturi de dragoni | |
| |
| | | | Alaturi de dragoni | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |