Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Vacanta regala Wed Jun 26, 2019 11:01 am | |
| Sanara:
Venise vara cand toata lumea isi lua vacanta. Inclusiv noi cei de la palat ne luasem o binemeritata vacanta dupa ce terminasem treburile. Sora mea si matusile mele plecara sa isi petreaca un binemeritat concediu pe o plaja exotica. Eu insa trebuia sa imi petrec concediul alaturi de Anna noua mea prietena pentru a fi in jur in caz de ceva urgent, eu fiind printesa. Hotarasem sa folosesc potiunea de micsorare si apoi Katrina sora mea ma dusese la Anna prietena mea dupa ce ma ambalase intr-o cutie de papusi si o cutie cadou impachetata cu hartie albastra cu stelute scliitoare aurii si legata frumos cu funda rosie.
| |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Vacanta regala Wed Nov 03, 2021 1:40 pm | |
| Anna:
Asteptase venirea Katrinei si ma bucurasem foarte tare cand venise cu cutia cu papusa impachetata. O deschisesem numaidecat si scosesem din gentuta mea o perie speciala pentru papusi apucandu-ma sa ii pieptan parul. `E o papusa foarte frumoasa, mai ca zici ca e reala` ii zic eu Katrinei. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Vacanta regala Fri Nov 05, 2021 5:20 pm | |
| Katrina:
-Ma bucur mult ca iti place papusa. E frumos sa ai o papusa cu chipul printesei, asa-i? Spuse Katrina vrand sa lase impresia ca ii daduse doar o papusa normala. Pentru a da aparenta unei papusi normale, Katrina imi pitise doua baterii la spate pe sub rochie, sub privirile Annei.
Sanara:
-Salut! Eu sunt printesa Sanara. Spun eu pe o voce de papusa robot. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Vacanta regala | |
| |
|