Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 2:49 pm | |
| Chiar cand fu pe punctul sa puna gheara pe acel trol, acesta ii scapa. Se opri, analizand terenul si luandu-se dupa miros, incepu sa taie copacii cu ghearele, inaintand pe urmele trolului. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 2:58 pm | |
| Trolul se duce spre partea mlastinoasa a padurii. Ajunse intr-o zona mlastinoasa unde o mlastina taia drumul si nimeni nuavea cum trece doar innotand prin mlastina. Trolul nuavea nici o problema sainnoapte in mlastina dar pentru celelalte creaturi mlastina alcatuita din nisip miscator amestecat cu noroi si gunoi era o capcana lipicioasa si urat mirositoare. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 3:08 pm | |
| Cu cat se apropie mai mult de mlastina cu atat mai tare simte mirosul ingrozitor al acesteia si-si duce o mana la nas simtind ca mai are putin si varsa. La un moment dat se opreste, gandindu-se daca chiar se merita sa-si bata atat capul pentru niste aur amarat, dar isi aminteste de colierul pe care l-a cerut asa ca-si continua drumul. Cand ajunge la mlastina, se ridica la cativa m de sol si merge prin aer ca si cum ar merge pe pamant pentru a nu se afunda prin nisipurile miscatoare sau alte capcane ce le ascunde mlastina. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 3:12 pm | |
| Dincolo de mlastina, in mijlocul a nicaieri se afla barlogul trolilor. Un barlog cioplit intr-o piatra uriasa ca o stanca. Intrarea era acoperita cu o perdea de liane de mlastina. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 3:25 pm | |
| Cand ajunge la acel barlog, aterizeaza inapoi la sol si taie cu usurinta perdeaua de liane, folosindu-si ghearele. Sta putin apoi intra, privind atent in jur. -HEI! ZANO! UNDE ESTI? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 3:39 pm | |
| Sacul in care eram tinuta era pus intr-un spatiu ce parea a fi un fel de camara. Sacul era intre alti saci. -Aici. Strig eu. Speram sa ma auda. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 3:42 pm | |
| Noroc ca atat mirosul cat si auzul le avea foarte fine in forma de demon asa ca o auzi imediat si fugi in acea incapere, privind sacii. Sta putin apoi incepe sa sfasie toti sacii pana ce da peste cel in care e Sanara si ii da drumul din el. -Esti asa fraiera de te lasi prinsa de niste capete seci? Ce fel de printesa mai esti si tu? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 3:51 pm | |
| -Nu subt fraiera. M-a luat doar prin surprindere. Ii răspund eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 3:54 pm | |
| -Stiai ca sunt acolo! Cum a reusit ceva fara pic de creier sa te ia prin surprindere?! Tu nu sti ca nu trebuie sa-ti lasi garda jos niciodata? Mai ales cand inamicul e prin preajma! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 3:56 pm | |
| -Nu ma,așteptam sa fie atât de inteligenți încât sa sara din copac cu sacul pe mine. I-am subestimat. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 4:22 pm | |
| -Ce conducatoare mai au si zanele...Offf...Ma rog! Hai sa plecam de aici! Te descurci sa zbori singura? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 4:34 pm | |
| -Da, pot zbura. Spun eu si imi iau zborul. -Stii, a fi printesa sau regina nu e cam pe merit. E pe noroc. Functia asta o dobandesti prin nastere. Dar trebuie sa inveti apoi cum sa iti faci bine meseria care ai dobandit-o. Chestia e ca cele mai multe regine au norocul sa isi poreia functia pe la 300 si ceva de ani si sa conduca vreo 500-700 ani. Eu am avut norocul mult prea devreme. Mama a fost ucisa cand aveam 1 an. S-a constituit o regenta car avea rolul sa conduca in locul meu si de la 7 ani sa ma invete sa conduc pana implineam 18 sau 21 ani dupa cum considerau de cuviinta. Doar ca regenta aceasta a fost invinsa de regina malefica. Care a domnit vreme de 15 ani. Eu la 16 ani am invins-o si miam luat tronul de drept. Dar acum sunt in situatia unei printese regente care abia invata tainele de a conduce ceea ce trebuia sa fi invatat cand aveam 7 ani. Sunt ajutata de sora mea mai mare si de cele doua matusi. Dar incerc sa ma impac intre timpul oficial de a nu face nimic decat vizite oficiale si semnat decrete cu timpul liber cu distractia intre prieteni. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 4:50 pm | |
| Ryan mai priveste putin in jur apoi merge dupa ea. -Ai o sora mai mare? Pai de ce nu e ea regina? Stiam ca primul nascut are mereu dreptul la tron, nu al doilea sau al zecelea... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 4:59 pm | |
| -Aici ai deptate dar vezi tu, ea nu e sora mai mare din aceeasi casatorie cu mine. Mama mea a iubit un om care nesimtitul a parasit-o cand i-a spus ca ea e zana desi era insarcinata la momentul acela. Si apoi s-a recasatorit cu un saman indian. Amandoua avem sange de om pe jumatate dar cum tatal ei nu avea deloc puteri magice iar tatal meu avea, s-a luat in considerare ca eu sa fiu printesa mostenitoare. Astea au fost chestiuni ce s-au stabilit cand eu aveam doar cateva luni si sora mea avea 4 ani si ceva. Dar desi in ace eu sunt printesa regenta, printesa conducatoare, o las si pe sora mea sa mai conduca. Prefer sa conducem la egal. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 5:10 pm | |
| -Atatea batai de cap. Oricum ar fi, tot ea era normal sa fie mostenitoarea. E prima nascuta si basta! Nu conteaza ca a fost facuta cu un simplu om sau cu nu stiu cine. Dar e treaba voastra pana la urma! Daca zici ca oricum conduceti in egala masura. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 5:14 pm | |
| Politica are cai extrem de complexe. Ii spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 5:30 pm | |
| -De asta nici nu-mi bat capul cu ea! Acum, ia zi! Cati mai sunt de ucis? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 5:40 pm | |
| Mai sunt vreo 3 troli problema. Dar ii prindem cand ne vor ataca iar. Altfel nu prea ai cum sa ii prinzi. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 5:44 pm | |
| -Pfff...Bine! Atunci nu mai stau asa. Energia albastra apare iar, inconjurandu-l si isi reia forma de sabie, iar el e iar in forma sa umana. Se uita putin la sabie, bagand-o apoi in teaca si-si continua drumul prin aer ca sa nu se impotmoleasca in mlastina. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 5:51 pm | |
| Zburam pe langa el. -Eu zic sa mergem in cartierul rau famat la o terasa si poate ii prindem acolo. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 5:54 pm | |
| -Merg unde crezi tu ca ar fi! Numai arata-mi drumul ca nu cunosc locurile. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:02 pm | |
| -Sigur. Spun eu si ii arat apoi drumul ianpoi in oras si la marginea de sud a orasului unde era cartierul rau famat. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:05 pm | |
| Imediat ce pune piciorul in acel loc, Ryan zambeste si se intinde. -Ma simt ca acasa! Aproape. E totusi cam prea...dragut. Desi, n-ar trebui sa ma astept la altceva de la un oras de zane. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:14 pm | |
| -Mda. Apropo sa stii ca aici avem o problema, bine nu o numim problema prea mare, nu ca cea cu trolii dar totusi e o problema. Niste vrajitori care creeaza potiuni de magie neagra, potiuni-drog. In fine, pe astia garda regala ii prinde si ii baga la carcera. Dar fenomenul nu va putea fi stopat niciodata. Mereu vor exista dealeri de droguri. la noi legislatia e asa: Daca garda regala te prinde ca vinzi droguri marfa se confisca si ajungi la instnata de judecata care decide. Daca ai vandut droguri usoare care nu pun in pericol viata ci doar sanatatea, scapimai ieftin. Dacaai vandut mai periculoase, pe langa trafic de droguri ti se adauga si tentativa de crima. Si te alegu cu putin 20 ani la inchisoare. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:16 pm | |
| -Doar 20 de ani?! Dar voi chiar nu stiti sa pedepsiti se pare. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Trolii problema | |
| |