Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:21 pm | |
| -Poate ca e prea putin in cazul celor ce traiesc cateva sute de ani. Dar cam asta e legislatia. | |
|
| |
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:25 pm | |
| -Esti printesa! Schimb-o! Altfel idiotii astia nu se vor invata niciodata minte. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:42 pm | |
| -De parca nu am incercat. Dar exista Consiliu Zanelor care pe de-o parte functioneaza ca subordonat mie pe de alta parte functioneaza si peste mine. Pentru a respecta o lege ca Si printesa trebuie sa se supuna legii, nimeni nu e mai presus de lege nici printesa. Legea nu poate fi schimbata de mine asa batand din palme. Orice propunere de modificare a legii se supune la votul consiliului. Consiliu asta functioneaza ca un tot. Inlocuieste guvernul, parlamentul si Curtea Constitutionala. Sunt 12 membrii numiti de catre Priministru ales de printesa. Adica de priministra pe care am numit-o eu. Propunerea de marire apedepselor apicat cu 7 voturi impotriva si 5 pentru. Cei 7 care auvotat impotriva au spus ca ar afecta prea mult pe cei care traiesc doar pana in 200 de ani. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:48 pm | |
| -Consiliul asta e batut in cap se pare. Ce rezolva daca inchide pe cineva cativa ani si dupa ii da drumul iar persoana respectiva se reapuca de rele? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:55 pm | |
| -Aici ai dreptate. Totusi spre deosebire de oamenii aia incuiatii cum ii numim noi din dimensiunea a 3-a, la noi crima si furtul din locuinte sunt pedepsite cu inchisoare pe viata. Furtul pe strada e mai tolerant intre 7 ani daca e furt simplu sau 20 ani daca e talharie, adica furt cu violenta. Pedepse mult superioare celor din lumea incuiatilor. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 6:59 pm | |
| -Inchisoare pe viata pentru crima, ha? Ryan isi duce mana la cap si incepe sa rada cu lacrimi. -Nici nu ma mira ca astia inca ucid! Scapa foarte usor! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 7:07 pm | |
| -Si banuiesc ca tu ai propune tortura si apoi inchisoare pe viata. Am dreptate? Il intreb pe Ryan. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 7:10 pm | |
| -Nicio inchisoare pe viata! E un lux sa ai parte de asa ceva. Daca ucizi, sa ai parte de o moarte foarte lenta si dureroasa. Asa e corect! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 7:17 pm | |
| -Ideea e ca nu ne permitem. Erori in justitie desi rare se intampla uneori. Apoi suntem prea bune la suflet. Ii spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 7:22 pm | |
| -Adica fraiere. Treaba voastra pana la urma! Voi aveti de suferit. Mie unul imi place sa vad atata rau in lume! E mai frumos asa. Dar ei nu-i place. Cand zice ultima propozitie, zambetul de pe buze dispare complet si ofteaza la scurt timp, dupa care isi duce mainile pe dupa cap si se plimba, uitandu-se dupa troli. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 7:30 pm | |
| -Care ei te referi? Il intreb eu. Ajungem apoi la o terasa de la marginea orasului dinacel cartier rau famat. Acea terasa era la un popas ce inlocuia intr-un fel benzinariile din lumea oamenilor fiind echivalentul lor. Acest popas avea un fel de farmacie de drum lung pentru zane, un magazin mixt si inclusiv un mic fast food si terasa. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 7:39 pm | |
| -Ma refer la cea pentru care ti-am cerut colierul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 7:46 pm | |
| -Inteleg. Spun eu. Apoi ne asezam la masa la terasa. -Ma voi duce eu in interior sa comand. Tu ce preferi? Eu o sa imi iau un suc. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 8:00 pm | |
| -Ceva alcool. Nu conteaza ce! Dar tu platesti! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 8:03 pm | |
| -Hm vin rosu sau whisky? Il intreb. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 8:24 pm | |
| -Wiskey. Cu un singur cub de gheata! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 8:33 pm | |
| -Bine. Spun eu si ma ridic de la masa apoi merg inbor la viteza mica si zburand la cam 1 metru deasupra solului, in interiorul acelui local. Comand un pahar de suc rece si un pahar de whiskey cu gheata.
Last edited by Sanara on Thu Jun 27, 2019 8:42 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 8:41 pm | |
| Ryan ramane pe scaun si se leagana pe el privind cerul plictisit. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 8:49 pm | |
| Ma intorc apoi la masa cu sucul si Whisky-ul. Nici nu ne asezam bine ca un trol aruncacu o piatra in whisky-ul lui Ryan, varsandu-l peste rochia mea. Apoi incepu sa rada rautacios. Apoi cand unalt client de lao masaavu curaj sa il apostrofeze, trolul se duse la el si il proiecta pe acel elf drect in zid. Grog face vrea, Grog se distreaza. Nimeni nu ii ordona lui Grog nimic. Spuse trolul. -Asta e Grog unul dintre cei mai mari batausi dintre troli. Vezi, genul asta de probleme fac. Spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 9:01 pm | |
| Cand vede wiskey-ul irosit, Ryan se transforma instant in demon si il prinde pe Grog, dand cu el de asfalt si ziduri. Il prinde apoi de gat cu coada, tinandu-l la un m deasupra solului si-si infinge ghearele in el pana ii iese pe cealalta parte. Cand le scoate, tine in pumn inima acelui trol si i-o baga pe gat, aruncandu-i cadavrul intr-un tomberon. -Hmp! Acum trebuie sa astept dupa alta bautura. Dupa ce se transforma inapoi in forma sa umana, se aseaza la loc pe scaun, zicandu-i Sanarei sa-i aduca alta bautura. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 9:10 pm | |
| Ma duc si ii aduc o alta bautura. Tot un Whiskey cu ghiata. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 9:12 pm | |
| Ryan se leagana calm pe scaun si fluiera o melodie. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Thu Jun 27, 2019 9:20 pm | |
| Eu sorb cu paiul din sucul meu si radem. Inca ma amuza fpatul ca ii scosese inima trolului si i-o baga pe gat. maiamuzant era ca trolulmai traise vreo 10 secunde dupa ce ii scosese inima, suficient cat sa vada ca Ryan ii indesa inima pe gat. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Trolii problema Fri Jun 28, 2019 5:02 am | |
| Ryan bea putin din wiskey si cand o aude pe Sanara razand, isi indreapta privirea spre ea. -Ce te razi asa, zano? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Trolii problema Fri Jun 28, 2019 5:25 am | |
| -Faptul ca te-a enervat asa de rau incat i-ai indesat inima pe gat. Spun eu continuand sa rad. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Trolii problema | |
| |
|
| |
| Trolii problema | |
|