| La lumina lunii | |
|
|
|
Author | Message |
---|
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: La lumina lunii Sat Jan 02, 2010 11:52 pm | |
| E miezul noptii si luna plina arunca raze argintii in apa cristalina a cascadei. E o imagine ca de vis. Nu pot rezista tentatiei asa imi dau jos imi dau jos bluza neagra, geaca,pantofii cu platforma, raman doar in sutien si in fusta scurta si neagra si ma arunc in apa. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Jan 03, 2010 12:04 am | |
| Fiind luna plina, eu eram in pestera din interiorul cascadei insa ies din pestera intrand in apa cascadei care acum se varsa asupra mea ca un dus rece. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Jan 03, 2010 12:28 am | |
| Stiam ca aici nu aveam senzatia de sufocare asa ca inotam linistita prin apa rece admirand peisajul subacvatic. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Jan 03, 2010 11:31 am | |
| Stand asa sub dusul cascadei, deodata vine apa cu o presiune mai puternica, doborandu-ma si apoi innotand ajung langa Misa. -Salut, Misa! Ce mai faci? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Feb 07, 2010 5:20 pm | |
| -Salut Sanara, pai nimic important, doar o plimbare. Tu? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Thu Feb 11, 2010 8:30 pm | |
| -Ma distrez si eu un pic. Pentru mine e o placere sa stau sa fac un cate un dus la cascada asta. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: La lumina lunii Sat Feb 27, 2010 5:28 pm | |
| -Doar atat? Deja incepusem sa'mi imaginez o intalnire romantica pe care sa o urmaresc dintr'un colt.... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Sat Feb 27, 2010 7:05 pm | |
| -Din pacate inca nu a pus ochii pe mine nici un "print". Se pare ca mai am de asteptat. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Mar 07, 2010 7:57 pm | |
| -Vezi sa nu ajungi la 500 de ani ca mine si sa fii inca singura, ii spun in gluma zanei. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Mar 07, 2010 10:21 pm | |
| Rad si eu la gluma Misei. Apoi o intreb: -Vrei sa facem concurs de sarituri in cascada? Apa asta spre deosebire de cascadele obisnuite, nu te inneaca isi nici stanci nu sunt. E ca si cum ai sari in piscina. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Mar 14, 2010 12:29 am | |
| -Tu poti sa zbori asa ca oricum ai sari mult mai sus decat mine. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Mar 14, 2010 3:50 am | |
| -Mda, ai dreptate, oricum as castiga asta. Spun eu razand. Mai bine un concurs de innot ca sunt tare plictisita.
Last edited by Sanara on Fri Sep 07, 2012 8:15 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: La lumina lunii Mon Aug 27, 2012 8:47 pm | |
| - KOL, VINO AICI! se auzi tipatul amenintator a lui Rose urmat de un marait. Desigur primul care isi facu aparitia razand era Kol care avea o esarfa de a lui Rose, ii placea sa-i fure lucruri ca sa o necajeasca. Stia ca vampiritei nu-i placea sa intre in apa asa ca se arunca in cascada. - Am sa te trimit pe lumea cealalta, sa stii! zice cand ajunge langa apa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Fri Sep 07, 2012 8:21 pm | |
| -Vad ca ii place sa iti fure lucruri sa te necajeasca. -Stii eu stiu de la elfi un obicei intre frati si surori. Surorile daca isi prind fratii ca le fura lucrurile, ii obliga sa se imbrace in hainele lor pentru o zi. E un obicei asa de amuzant si chiar da roade printre elfi, fratii renuntand sa mai fure de la surori. Dar nu vreau sub nici o forma sa facem asta. Dar trebuie totusi sa ma gandesc la o pedeapsa sau mai bine zis sa ne gandim la o pedeapsa pe masura pentru el. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: La lumina lunii Fri Sep 07, 2012 9:52 pm | |
| - Am sa-i frang gatul! spune Rose furioasa. Kol, iesi imediat din apa, ITI ORDON! - Nici platit ! rase el . |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Sat Sep 08, 2012 11:44 pm | |
| -Daca nu iesi o sa o chem pe o prietena a mea, sirena. Si nu stiu daca merge sa te hipnotizeze. Dar daca nu va merge tot va gasi ea o metoda sa te faca sa iesi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: La lumina lunii Sat Sep 08, 2012 11:49 pm | |
| - A da? Bine, chem-o, eu nu ies. Rose arata ca si cum m-ar omori si sunt destul de sigur ca prietena ta sirena nu ar face-o. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Sep 09, 2012 12:08 pm | |
| -Bine. Spun eu si scot un icnet ca de delfin apoi apa incepu sa faca cerculete ca si cum cineva ar arunca pietre invizibile in ea si sa bolboroseasca ca si cum s-ar afla un gheizer in adancuri care erupe. Apoi se auzi un cantec magic a unei voci ce parea ca vine din adancuri, un cantec ce putea hipnotiza pe oricine apartinea sexului masculin. https://www.youtube.com/watch?v=rFgclsyBtsA&feature=related | |
|
| |
MayaChan MEMBRU
Sex : Mesaje : 212 Kwan : 1914 Localizare : Taramul Inghetat din Fairytopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Sep 09, 2012 1:46 pm | |
| M: Vroiam sa fac o baie in cascada.Deja venisem in costumul meu de baie albastru de gheata. = Hey...! | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Sep 09, 2012 2:46 pm | |
| - Asupra vampirilor nu functioneaza, scoate limba jucaus la Sanara. |
|
| |
MayaChan MEMBRU
Sex : Mesaje : 212 Kwan : 1914 Localizare : Taramul Inghetat din Fairytopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Sep 09, 2012 2:49 pm | |
| - Okey,imi spune si mie cineva ce se intampla aici? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Sep 09, 2012 3:06 pm | |
| - Nimic interesant, ma distrez pe seama sora'mii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Sep 09, 2012 4:08 pm | |
| Sirena merse la Kol si lovi apa cu coada stropind-l pe Kol si apoi ii fura esarfa pe care o arunca lui Rose. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: La lumina lunii Sun Sep 09, 2012 4:10 pm | |
| Rose o prinde si il priveste fulgerator pe Kol. - Vino aici, acum! Ca daca ma arunc eu in apa dupa tine n-o sa se termine prea frumos. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La lumina lunii Mon Sep 10, 2012 9:55 am | |
| -Are noroc ca e vampir si nu il poate afecta magia. As fi avut o groaza de idei daca putea fi afectat de magie si nu s-ar fi terminat prea frumos. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: La lumina lunii | |
| |
|
| |
| La lumina lunii | |
|