Author | Message |
---|
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Sun Feb 21, 2010 11:55 am | |
| Un lantisor si un bilet . Pe bilet scria : " Cine primeste acest lantisor va fi ferit de spiritele si demonii care se ascund in aceasta pestera . Cine nu o primeste va fi atacat de acestea . Maldin " | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Sun Feb 21, 2010 9:12 pm | |
| -Cine o fi si Maldin asta? Nu am auzit niciodata de el. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Mon Feb 22, 2010 10:38 am | |
| - Nici eu , poate a fost cine a scris acea scrisoare . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Mon Feb 22, 2010 11:00 am | |
| Deci sunt 2 posibilitati: Prima posibilitate: daca e adevarat il poate purta doar una din noi cealalta ar fi atacata de demoni si a 2-a posibilitate Maldin asta ar putea fi un vrajitor rau si lantisorul sa fie un obiect de magie neagra cu blestem asupra lui, iar biletul sa fie mincinos. Dupa cum observi in ambele posibilitati, una din noi ar incurca-o cam rau de tot. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Mon Feb 22, 2010 11:46 am | |
| - Eu nu vreau sa ma intorc . Am intrat deja , trebuie sa mergem pe la capat . Cand ma uit spre usa , aceasta vad ca se inchide violent . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Mon Feb 22, 2010 12:01 pm | |
| -Nu am spus sa ne intoarcem. Am vrut sa spun doar ca ar trebui sa fim foarte atente in privinta acestui lantisor. Cat despre usa stiu o vraja care o poate debloca. -Alohomora! rostesc eu aratand palma spre usa, uitand ca in Helheim nu am puteri. Imi amintesc asta doar cand vad ca nu are efect. -Off, iar uitasem ca in Helheim puterile mele sunt 0. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Mon Feb 22, 2010 10:48 pm | |
| - Pacat , spun eu . Merg mai departe si dau de o piatra pe care era inscriptionat : " Eu nu v-am spus sa nu mai continuati !!! Tot acelasi expeditor . " | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Tue Feb 23, 2010 12:18 am | |
| -Ciudat, parca ne-ar citi gandurile si intentiile. Cred ca mai degraba expeditorul acestor bilete e undeva in fata noastra poate cu cateva sute de metri sau chiar si un kilometru si ceva. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Tue Feb 23, 2010 9:48 am | |
| - Sau poate are niste puteri speciale cu carte poate vedea de la foarte multi metrii distanta . Mai exista posibilitatea sa se ascunda , dar l-am vedea . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ Tue Feb 23, 2010 10:14 am | |
| -Sau probabil ca foloseste glob de cristal sa ne sponeze si pentru a trimite biletele foloseste cheia portal. Dar nu imi dau seama daca ne vrea binele sau raul. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Orasul LAZY VEGAZ | |
| |
|
| |
| Orasul LAZY VEGAZ | |
|