Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 5:38 pm | |
| -Asa deci...Hmmm...Ce zici atunci de un pact? Tu imi arati lumea de la suprafata, iar eu te ajut sa intri si sa iesi fara probleme din lumea de dincolo! Cerberus oricum ma asculta mai mult pe mine decat pe tata, deci nu va fi nicio problema. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 5:43 pm | |
| -Si cum pot sti ca pot avea incredere in tine si acest pact? De unde stiu eu ca si tu iti vei respecta partea ta pe intteg si nu doar pe jumate? O intreb eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 6:45 pm | |
| -Pai mi-ai salvat viata, pari de treaba si nu sunt ca tata. Dar ca sa fi mai sigura, ce zici ca asta sa fie pactul intre doua zeite? Asa n-am cum sa nu ma tin de partea mea de intelegere indiferent de situatie. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 6:48 pm | |
| | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 6:57 pm | |
| -Atunci sa batem palma! ii intind mana zâmbind multumita. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 6:59 pm | |
| Intind si eu mana si dau mana cu ea. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 7:07 pm | |
| Imi retrag apoi mana si ma uit in jur apoi la ea. -Deci pe unde mergem? Ce locuri frumoase imi arati? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 7:15 pm | |
| Pai intai vom vedea parcul Fairystone numit asa deoarece a rost construit in jurul ruinelor unei cetati preistorice. Din vremuri preistorice si pana la Evul Mediu zanele colaborau cu oamenii. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 7:21 pm | |
| -Deci fiintele magice chiar au convietuit cu oamenii? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 7:33 pm | |
| -Da pana a venit Biserica Catolica si a vanat si a starpit orice urma de magie prin asa numita Inchizitie sau mai des cunoscuta ca Marea vanatoare de vrajitoare. Atunci regina zanelor de atunci a decis sa protejeze fiintele magice prin creates a ceea ce se numea Bariera Magica sau bariera inter dimensionala fata de oameni. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A deity in the park Mon Sep 30, 2019 7:33 pm | |
| -Da pana a venit Biserica Catolica si a vanat si a starpit orice urma de magie prin asa numita Inchizitie sau mai des cunoscuta ca Marea vanatoare de vrajitoare. Atunci regina zanelor de atunci a decis sa protejeze fiintele magice prin creates a ceea ce se numea Bariera Magica sau bariera inter dimensionala fata de oameni. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: A deity in the park | |
| |
|
| |
| A deity in the park | |
|